arluka 03.12.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Mam problem z wykończeniem schodów. Są to schody betonowe bez spoczynku. Pod schodami zaplanowane jest pomieszczenie na eko-groszek więc muszą być zabudowane. Ta część schodów do półpiętra ma z obu stron ścianę- nie balustradę, no a jak powinna wyglądać ta duga? Jak połączyć te dwie części schodów. Mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi, a może macie takie schody i wkleicie parę fotek. Byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferrus3101 07.02.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 mam pytanko,czy sie orientujesz jaki jest koszt wykonania schodów z zelbetu we wnetrzu budynku,liczy się to jakoś chyba od stopnia.Bedę wdzięczny za podpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts