Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej! Gdzie wybieracie się na Sylwestra? Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje, podzielcie się. Planujemy gdzieś się wybrać, ale nie wiemy gdzie. Może macie jakiś ciekawy, niedrogi lokal gdzie można mieć zagwarantowaną dobrą zabawę. Najbardziej interesowałyby nas okolice Ożarowa, Błonia ewentualnie pod Warszawą. Czekam na wasze propozycje i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Hej!

• 11 months później...
A my robimy sobie spotkanie agroturystyczne z wątku agro. :D

Cztery osoby + partnerzy, powinno być bardzo fajnie! Z noclegiem w gospodarstwie i wszystkimi szykanami! 8)

I partnerka :D Trochę jeszcze kulawa. Będzie fajnie :D A następny Sylwek to na drugim końcu Polski :D

• 3 weeks później...
  • 11 months później...

A my jeszcze w rozterce. Jest forumowe zaproszenie na drugi koniec Polski, wiemy, że będzie bardzo fajnie, bo już się poznaliśmy rok temu, tylko ta odległość.

Tedii, przebierz się za kobietę. Biustonosz, musisz wypchać. Polecam piankę PU. Twardy będzie i lekki. Peruczka, tylko nie tupecik. Szpilki możesz sobie ze wzgledów BHP darować. Rehabilitacja jest kosztowna. :wink: :D

...i dlatego w tym roku też wybieram się w górki.

Narty i te sprawy.

Tylko jeden problem: ekipa rzuciła hasło: bal przebierańców.

I nie mam pojęcia w co się przebrać. :(

my mamy imprezę w stylu Mamma mia czyli Abba i te klimaty :lol:

spodnie dzwony ,spodnice babanówy -resztę sie wymyśli - będzie kolorowo :wink:

• 4 months później...
  • 5 months później...
Odgrzewam kotleta. Ja na pewno chcę spędzić w tym roku sylwestra na stoku gdzieś w górach. Daggulka zabieraj męża i kidsów i coś organizujemy

tia...moja starsza kids'a juz se sama organizuje czas , ze starymi nigdzie już nie bywa - teraz już raczej z chłopakiem :wink: ...

młodsza? hm ... chyba bym nie odpoczęła ... :roll: :oops: :lol:

mąż najszczęśliwszy jest w domu jak nigdzie nie musi "bywać" :lol:

w ogóle to nie wiem czy dożyję :p

ło matko ... ale marudze :oops: :lol: ... a może warto się zastanowić? :D :wink:

• 2 weeks później...