shatterhand 05.05.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Czy mozecie doradzic jakiej firmy mam wybrać grzejniki,oczywiście na normalną kieszeń!jak spisują sie Radson'y jeżeli ktoś używa?Aluminiowych nie chce,wg mnie są kiepskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.05.2003 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Popatrz trochę na Brugmana. Przy takich samych dlugosciach oferuja wieksze moce. Fakt, ze trzeba do nich dokupywac wieszaki i osprzet osobno, ale i tak wychodza troche taniej. Poza tym z oryginalnym osprzetem b ladnie wykladaja. Wada, a moze i zaleta: nie sa idealnie biale. Maja lekko zlamany kolor co wg mnie moze byc dobre, gay sciany sie juz troche przybrudza. W sumie te grzejniki prawie wszystkie sa takie same. Pogadaj o upustach i wtedy zdecyduj. Radze rozmawiac juz w sklepach o konkretnych wymiarach, bo firmy maja rozne polityki cenowe. Np. w Galantach HM prawie wszystkie Typu22 sa w tej samej cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts