Gość It**** 20.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Hej APS-owcy! Tak tu cicho - czy ktoś już zaczął swoją budowę? Ja zaczynam mniej więcej za miesiąc i jestem ciekawa jak u Was postęp prac. Jeżeli macie jakieś zdjęcia z placu "boju" to zamieszczajcie! pozdrawiam _ _ _Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kołecki 22.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 U mnie układają już bloczki fundamentowe )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo_p 08.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam, nareszcie ktoś rozpoczął wrzuć jakieś fotki, ciekaw jestem jak to bedzie u mnie wygladało. rozpoczynam w połowie sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kołecki 05.10.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam serdecznie! Tak mnie pochłonęła ta budowa, że już nie mam na nic czasu, łącznie z zaglądaniem tutaj... ( U mnie już stawiamy ścianki kolankowe na poddaszu, podnoszę je o 22 cm celem lepszego wykorzystania strychu. W ogóle to podniosłem też parter do 2,70 m na gotowo. Stropy już wylane i twarde... Cieśla czeka i czeka, bo się murarze migają... A jak u reszty zawodników?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kołecki 05.10.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam serdecznie! Tak mnie pochłonęła ta budowa, że już nie mam na nic czasu, łącznie z zaglądaniem tutaj... ( U mnie już stawiamy ścianki kolankowe na poddaszu, podnoszę je o 22 cm celem lepszego wykorzystania strychu. W ogóle to podniosłem też parter do 2,70 m na gotowo. Stropy już wylane i twarde... Cieśla czeka i czeka, bo się murarze migają... A jak u reszty zawodników?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo_p 05.10.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam, jesteśmy na tym samym etapie. w poniedziałek zalali strop nad salonem i reszta oraz balkon. Nad garazem zalewali tydzien temu, wymurowali tez ścianki kolankowe i wylali murłate. My też podnieśliśmy całość poddasza o 1 pustak czyli 25 cm, zawsze to trochę więcej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kołecki 05.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A jak rozwiązaliście problem okna w pokoju na poddaszu od frontu?Chodzi mi o daszek nad wejściem, który prawie styka się z parapetem, a ciągnie się od strychu i siłą rzeczy też będzie wyżej i może wchodzić na to okno?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo_p 06.10.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Witam, Prawdę mówiąc nie myślałem o tym. Jak Ty rozwiązałeś tą kwestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 07.10.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witam sympatyków APSA co myślicie o APS 161 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts