premiumpremium 11.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Powinnaś znieść Swojej córce szlaban, bo myślę, że na niego nie zasługuje. Zachowała się bardzo dojrzale i odpowiedzialnie. Nie piła, nie okłamała nikogo - jestem pod wrażeniem Dlatego myślę, że ukaranie jej jest nie na miejscu - sywester z 1 też powinnaś odpuscić Ja sama mam brata w wieku 17 lat i czasem jestem przerażona zachowaniem jego kolegów i koleżanek. Alkohol alkoholem, ale palenie trawki czy kupowanie testów ciążowych to u niektórych norma... Dlatego powinnaś być dumna ze swojej mądrej córki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 12.12.2006 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Na razie cisza - nie dostałam żadnego wezwania, do szkoły informacja nie przyszła (ale mamy jeszcze 2-3 dni No tak córkę mam nawet przemądrzałą! Po pierwszym stresie też przemyślała sprawę i zadała mi to pytanie, którego się najbardziej bałam "A ZA CO TAK KONKREKTNIE TO JA MAM TEN SZLABAN?". To nie było ze złością powiedziane, raczej wydawało się, że chce to zrozumieć. Oj wiłam się strasznie Testy ciążowe O Boże. Lecę z nią porozmawiać Żartuję, staram się rozmawiać na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 22.12.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 "Alkohol i nieletni"-tam gdzie są nieletni najczęściej pojawia sie alkohol tak było zawsze i tak już chyba zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts