Sad Ripper 04.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jak w temacie - zamowilem, i mialem w miedzyczasie przeprowadzke i kilka spraw i ... zapomnialem:( mapka ma juz 3 miesiace - czy jeszcze jest wazna? Chce na jej podstawie zaprojektowac (zlecic;-)) kanalizacje i za jakies 3 miesiace przebudowe domu - czy jeszcze bedzie wazna? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 04.12.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jest ważna tak długo aż niepojawi się coś nowego na terenie, bądź coś zniknie (np wytną drzewo, ktoś wybuduje dom i go naniosą na maopę zasadniczą, jakąś sieć położą).Ja mam mapę robioną w lipcu i nadal aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 17.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 wiem że taka do celów projektowych to 3 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janaro 18.12.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 wiem że taka do celów projektowych to 3 miesiące... Niestety się mylisz, nie ma przepisów okreslających jak długo jest ważna mapa do celów projektowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 19.12.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 wiem że taka do celów projektowych to 3 miesiące... Niestety się mylisz, nie ma przepisów okreslających jak długo jest ważna mapa do celów projektowych Dokładnie tak. Mapka jest ważna tak długo jak nie zachodzi zmiana w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts