TONY SOPRANO 04.12.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Kupuje Muratora od kilku lat na początku mojej przygody z Muratorem wszystko było ok wiele można się było dowiedziec podstawowej wiedzy z dziedziny budownictwa ale im dłużej go kupuje to mi sie wydaje ze artukuły, zagadnienia, problemy sie powtarzają w różnych kombinacjach czasami troche zmienione, ale ogólnie non stop to samo Ogólnie coraz wiecej reklam, coraz mniej treści konkretnych, artykuły są ogólnikowe nie zgłębiaja danego zagadnienia... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Może się płyta zacięła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.12.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Przybywają nowe technologie - i to chyba jest odpowiedź. Piszesz, że Non-stop to samo - no bo o czym mają pisać - o kopalniach uranu na Syberii? Jja kupuję tylko wtedy, gdy jest coś właśnie nowego pod kątem swoich zainteresowań, a więc np. techniki dociepleń lub instalacje grzewcze... Mam chyba wszystkie numery, gdzie był traktowany temat solarów - poszukaj w numerach M. takie artykuły sprzed 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.12.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Fotki -są te same ten domek ze stawem to juz mi sie znudził choć ładny jest Redakcja , to powinna z nadejściem wiosny jakąś budowle patronować wszystko z dokładnymi zdjęciami na chłopski rozum opisane ps. ludzie uwielbiają seriale u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Może moją popatronują...ale łącznie z finansowaniem Zresztączego oczekujecie ?Przeciez konkretnych porad dla instalatorów tam nie znajdziecie. W gazetce kioskowej zawsze będą informacje ogólne, fotki, porównania itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.12.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 ... Redakcja , to powinna z nadejściem wiosny jakąś budowle patronować wszystko z dokładnymi zdjęciami na chłopski rozum opisane ps. ludzie uwielbiają seriale u nas Kubek za pomysł tylko ten mój to mi córka stłukła a więc, może taki: http://www.mosaicfrance.com/images/intro/cat%20mug%2055.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.12.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Kubek pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.12.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Kubek pierwsza klasa oby nigdy nie był pusty http://emots.wizja.net/emoty/piwko_3.gif ale pomysł z budową naprawdę gucio, może i ja zacznę się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 09.12.2006 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam Kupuje Muratora od kilku lat na początku mojej przygody z Muratorem wszystko było ok wiele można się było dowiedziec podstawowej wiedzy z dziedziny budownictwa ale im dłużej go kupuje to mi sie wydaje ze artukuły, zagadnienia, problemy sie powtarzają w różnych kombinacjach czasami troche zmienione, ale ogólnie non stop to samo Ogólnie coraz wiecej reklam, coraz mniej treści konkretnych, artykuły są ogólnikowe nie zgłębiaja danego zagadnienia... pozdrawiam Ja również kupowałem Muratora przez kilka lat, stosy urosły do pokaźnych rozmiarów i wreszcie powiedziałem dość i kupuję tylko te numery, w których mnie coś zainteresuje. Miałem taki system, że robiłem sobie zakładki np. komin, dach itp. szukając informacji faktycznie trafiałem na te same zdjęcia i podobne artykuły. Przechodziłem okres złości, potem buntu (kilka razy zabrałem głos w tym dziale - redakcji to się nie spodobało ) i przestałem kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 12.12.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Widzę że nie tylko ja zrezygnowałem z kupowania tego pisma Na co komu takie same artykuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.12.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Mam krótki staż w kupowaniu M, ale po krótki okresie fascynacji przychodzi okres znużenia. Zastanawiał się jaka jest polityka redakcji? Chyba jest obliczona na dużą rotację czytelników według schematu: jesienią kupują działki (czyli artykulik jak wybrać działkę), potem biorą kredyciki, potem mają dylematy: domy murowane czy drewniane, jakie ściany, z czego dach, jak się wybudują, to damy trochę o drzwiach, oknach, ogrzewaniu. Aha, koniecznie ogród z oczkiem wodnym. Tym sposobem mamy jesień, więc zamyka się nam cykl i znowu kupujemy działkę. I tak dalej... Ale powtarzanie jednego zdjęcia w obrębie tego samego numeru uważam za NIEPROFESJONALNE! (nawet z tą samą kurtką robotnika powieszoną na słupie). Zróbcie jakieś postanowienie noworoczne w redakcji: powtarzanie zdjęć też w cyklu rocznym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 07.01.2007 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Zróbcie jakieś postanowienie noworoczne w redakcji: powtarzanie zdjęć też w cyklu rocznym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Fotki -są te same ten domek ze stawem to juz mi sie znudził choć ładny jest Redakcja , to powinna z nadejściem wiosny jakąś budowle patronować wszystko z dokładnymi zdjęciami na chłopski rozum opisane ps. ludzie uwielbiają seriale u nas sellimku, dobry pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 09.02.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 selimm popieram! , byłoby ciekawie. A z tymi powtarzającymi się zdjęciami w jednym numerze to lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 26.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam Kupuje Muratora od kilku lat na początku mojej przygody z Muratorem wszystko było ok wiele można się było dowiedziec podstawowej wiedzy z dziedziny budownictwa ale im dłużej go kupuje to mi sie wydaje ze artukuły, zagadnienia, problemy sie powtarzają w różnych kombinacjach czasami troche zmienione, ale ogólnie non stop to samo Ogólnie coraz wiecej reklam, coraz mniej treści konkretnych, artykuły są ogólnikowe nie zgłębiaja danego zagadnienia... pozdrawiam Potwierdzam Choć na papierze lepiej się czyta i można tam gdzie "król chodzi piechotą" Wole w sieci poszperać za informacjami Dobija mnie przeglądanie stron i wpadanie non stop na te same twarde kartki z reklamami Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.09.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ja już przestałem kupować smutno ale tak. Ktos mi podprowadził roczniki 1996, 1997 i 1998 chetnie bym kupił bo są na prawde wartościowe i mam do nich nastawienie sentymentalne od nich sie zaczeła moja przygoda z budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 15.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 pozwole sobie podzielić się z Wami moją opinią o muratorze jestem dopiero na etapie budowy >>> faza projektów w mojej głowie po raz pierwszy kupiłem wrześniowy numer MURATORa i muszę powidzieć że jestem zażenowany !! po pierwsze: na każdej prawej stronie jest reklama !! jest ich więcej niż w kobiecym ELLE !! rozumiem, gazeta musi na siebie zarabiać (choć cena 9,99 zł nie jest zbyt niska) i stąd reklamy, OK ... ale dlaczego w bierzącym wydaniu (nie wiem jak jest w innych) jest około 8 reklam na twardszych/sztywniejszych stronach i w dodatku z wystającymi poza obrys gazety wstawkami ??!! drugą kwestią jest fatalna jakość papieru użytego do druku, oczywiście poza reklamami - te są na dobrym papierze - reklamodawcy nie chcą się szmacić ... i po trzecie czasopiso jest mało czytelne ... zaczynam atykuł, chcę czytać dalej, przekręcam całą stronę reklam i dopiero z trudem znajduję dalszy ciąg czytanego tekstu ! coś tu jest nie tak ! na chwilę obecną mam porównanie z miesięcznikiem "Ładny dom" który biorąc powyższe pod uwagę deklasuje Muratora w przedbiegach powiem tak ... jeżeli chcę oglądać katalog reklamowy to biorę panoramę firm czy coś w tym stylu ale na pewno nie zapłacę za to 9,99 !! to był pierwszy i ostatni numer Muratora jaki zanabyłem !! pozdrawiam Darek ZET PS. forum na którym piszę jest rewelacyjne ! tyle wiedzy, doświadczeń i rzetelnych osób zgromadzonych w jednym miejscu ... SUPER !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Musze przyznac przedmowcy racje - LADNY DOM ma klase. Ja MURATORA kupuje, ale gdybym miala zrezygnowac i zostac tylko przy jednym - bez wahania odstawilabym MURATORA. Poza tym strasznie mnie intryguje przypadkowa zbieznosc tematow wiadacych - jednoczesnie dodatki o wykanczaniu poddasza, przeglad wkladow kominkowych. Tak spontanicznie czy efekt dzialania wywiadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.09.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Nie narzekajcie na Muratora,bo nam forum zamkną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 27.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 eeeeeeeeee nie zamkna z tego tez maja kase reklama nawet tu sa reklamy i kazdy swojego meila podaje to sie sprzeda dane osobowe nikt nigdy nie wie pozdrawiam jeszcze muratora troszke bede kupowal ale nie cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts