Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Być sobie takim łyżwińskim - Ach

jabko

Recommended Posts

Takim Łyżwińskim być. Fajna rzecz

Taki poseł to zblizenia ma ... z elektoratem. Taki chłop prawdziwy.

Co sądzicie o nowej aferze rozporkowej ?

"Taki mundur to jest bardzo piękna rzecz,

chciałbym go mieć

Jeden rozkaz mógłbym wydać chcieć

na cały świat

I żywy stąd nie wyjdzie nikt "

• Odpowiedzi 360
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... bym sie wolał z koniem przespac

Selimm wstręciuchu :roll: Edukacji Ci sie zachciewa na stare lata :roll:

A swoją drogą ciekawe kto to tak sprytnie wyciąga w jednej odpowiedniej chwili.

Najpierw Wierzej sprzed kilku lat a teraz rozporki wieśniaków które też wiadomo że rozpięte od lat.

Chyba Rywina wypuścili i sie zaczęło.

Grupa powraca :lol:

... bym sie wolał z koniem przespac

Selimm wstręciuchu :roll: Edukacji Ci sie zachciewa na stare lata :roll:

A swoją drogą ciekawe kto to tak sprytnie wyciąga w jednej odpowiedniej chwili.

Najpierw Wierzej sprzed kilku lat a teraz rozporki wieśniaków które też wiadomo że rozpięte od lat.

Chyba Rywina wypuścili i sie zaczęło.

Grupa powraca :lol:

Nie oszukujmy się. Są to wydarzenia sprzed paru lat. I nagle teraz, kiedy PiS rozpoczyna "nowe otwarcie" - przegląd ministerstw hurtem ujrzaly światło dzienne? Przypadek? :wink:

E, to tylko zaslona dymna dla prasy i publiki...

Tu zrobimy afere, tam zrobimy klotnie, a po cichu ustalajmy sobie nowe prawo. A potem zgodnie z tym nowym prawem, oglosimy "Sanacje II", bo przeciez wszedzie tylko te klotnie i afery... i tak nie moze byc.

A gawiedz siedzi z rozwartymi gebami...

Nie zartujcie sobie z tego , to nieprzyzwoite.

co jest nieprzyzwoite ? Żarty z tego, że wreszcie podwinęła się noga paru oblesiom, czy fakt - że ci oblesie jako ludzie "władzy" dopuścili się obrzydliwego czynu???

Żal mi tej dziewczyny. Jestem przekonana, że ludzie jej uprzykrzą życie. W końcu żyjemy w społeczeństwie, w którym bardzo łatwo przełyka się podobne zachowania u mężczyzn, nie mając żadnej litości dla uwikłanych w to kobiet.

Akcja nabiera tempa:

Jarosław Kaczyński powiedział, że gdyby oskarżenia pod adresem wicepremiera Leppera się potwierdziły, to nie wyobraża sobie dalszej współpracy z nim.

"W żadnym razie nie widzę możliwości współpracy z osobami, które dopuściłyby się takich czynów - powiedział gość Sygnałów. - "Na razie jednak nie jest rozstrzygnięte czy rzeczywiście się ich dopuściły".

"Jeżeli prokurator uzna, że jest podstawa do postawienia zarzutów, to wtedy z mojego punktu widzenia sprawa jest jasna"

Pamiętacie jak mówił, że nie dopuszcza możliwości współpracy z osobami o "marnej reputacji"? :wink: Jarosław jak zwykle enigmatyczny i dwuznaczny...

Moim zdaniem rozmyje się po kościach. To taki ostrzegawczy klaps przed przeglądem stanowisk w ministerstwach.

Aha, mmmad-ness mowi, ze jest na Podkarpaciu taki lokal (a dokladnie przy wjezdzie do Jasla), do ktorego czesto przyjezdzaja politycy. Rozni. Nie tylko z bailo-czerwonymi krawatami.

Wlasciciel lokalu przychylny jest wszystkim i to samo ordynuje personelowi. Zenska czesc personelu sie bardzo czesto zmienia.

p.s. w lokalu tym bylem na imprezie weselnej, nie byl to zjazd politykow, wiec osobiscie nie moge zaprzeczyc/potwierdzic :roll:

Łyżwiński startował na posła z okręgu w którym mieszkam. Gdy widziałem jego podobiznę na plakacie wyborczym, to ogarniało mnie obrzydzenie - opuchnięta, czerwona gęba, małe świdrujące oczka, patrzące spod półprzymkniętych powiek - typowa twarz, jakie można spotkać na rogatkach, gdzie zbiera się lokalna żuleria. Ta twarz odstręczała od jakiegokolwiek udziału w wyborach. O dziwo dostał się do parlamentu - magia pierwszego miejsca na liście? Teraz wypłynęło na światło dzienne, co ta twarz kryła za sobą...

Żal mi tej dziewczyny. Jestem przekonana, że ludzie jej uprzykrzą życie. W końcu żyjemy w społeczeństwie, w którym bardzo łatwo przełyka się podobne zachowania u mężczyzn, nie mając żadnej litości dla uwikłanych w to kobiet.

A jak to się ma do przysłowia:

jak suka nie da, to pies nie weźmie.

:o

:lol:

A jak to się ma do przysłowia:

jak suka nie da, to pies nie weźmie.

:o

:lol:

i suka nie dostanie kosci