jabko 04.12.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Takim Łyżwińskim być. Fajna rzeczTaki poseł to zblizenia ma ... z elektoratem. Taki chłop prawdziwy. Co sądzicie o nowej aferze rozporkowej ? "Taki mundur to jest bardzo piękna rzecz, chciałbym go mieć Jeden rozkaz mógłbym wydać chcieć na cały świat I żywy stąd nie wyjdzie nikt " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 nicale na miejscu kobityto bym sie wolał z koniem przespac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.12.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 nic ale na miejscu kobity to bym sie wolał z koniem przespac No! mnie już sam Lepper urodą przyprawia o mdłości , ale Lepper przy Łyżwińskim to Banderas Z drugiej strony - jak się popatrzy na żone Łyżwińskiego, to można pomyśleć "desperat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 nic ale na miejscu kobity to bym sie wolał z koniem przespac ze niby z Romanem ? watpie raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.12.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ... bym sie wolał z koniem przespac Selimm wstręciuchu Edukacji Ci sie zachciewa na stare lata A swoją drogą ciekawe kto to tak sprytnie wyciąga w jednej odpowiedniej chwili. Najpierw Wierzej sprzed kilku lat a teraz rozporki wieśniaków które też wiadomo że rozpięte od lat. Chyba Rywina wypuścili i sie zaczęło. Grupa powraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 no coooo co Wy kcecie od naszych przystojniaczków , toż to nasz kwiat ... albo ...tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.12.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Takim Łyżwińskim być. Fajna rzecz no nie wiem - popatrz na szanowną małżonkę i przemyśl swoje oświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 mnie tam rajcują takie niewiasty co mają problemy z wymawianiem C.Zi zamiast czesc mowią ceść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.12.2006 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Takim Łyżwińskim być. Fajna rzecz no nie wiem - popatrz na szanowną małżonkę i przemyśl swoje oświadczenie Nie patrz na szafę w domu. Ważne są tylko skórzane kanapy w biurze poselskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.12.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ... bym sie wolał z koniem przespac Selimm wstręciuchu Edukacji Ci sie zachciewa na stare lata A swoją drogą ciekawe kto to tak sprytnie wyciąga w jednej odpowiedniej chwili. Najpierw Wierzej sprzed kilku lat a teraz rozporki wieśniaków które też wiadomo że rozpięte od lat. Chyba Rywina wypuścili i sie zaczęło. Grupa powraca Nie oszukujmy się. Są to wydarzenia sprzed paru lat. I nagle teraz, kiedy PiS rozpoczyna "nowe otwarcie" - przegląd ministerstw hurtem ujrzaly światło dzienne? Przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 05.12.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Nowe służby specjalne działają Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.12.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 E, to tylko zaslona dymna dla prasy i publiki...Tu zrobimy afere, tam zrobimy klotnie, a po cichu ustalajmy sobie nowe prawo. A potem zgodnie z tym nowym prawem, oglosimy "Sanacje II", bo przeciez wszedzie tylko te klotnie i afery... i tak nie moze byc. A gawiedz siedzi z rozwartymi gebami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 05.12.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Co sądzicie o nowej aferze rozporkowej ? SKANDAL W normalnym kraju bylaby megaafera a u nas pewnie rozejdzie sie po kosciach. Jak czytam niektore komentarze tutaj to robi mi sie smutno. Nie zartujcie sobie z tego , to nieprzyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Nie zartujcie sobie z tego , to nieprzyzwoite. co jest nieprzyzwoite ? Żarty z tego, że wreszcie podwinęła się noga paru oblesiom, czy fakt - że ci oblesie jako ludzie "władzy" dopuścili się obrzydliwego czynu??? Żal mi tej dziewczyny. Jestem przekonana, że ludzie jej uprzykrzą życie. W końcu żyjemy w społeczeństwie, w którym bardzo łatwo przełyka się podobne zachowania u mężczyzn, nie mając żadnej litości dla uwikłanych w to kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.12.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Akcja nabiera tempa: Jarosław Kaczyński powiedział, że gdyby oskarżenia pod adresem wicepremiera Leppera się potwierdziły, to nie wyobraża sobie dalszej współpracy z nim. "W żadnym razie nie widzę możliwości współpracy z osobami, które dopuściłyby się takich czynów - powiedział gość Sygnałów. - "Na razie jednak nie jest rozstrzygnięte czy rzeczywiście się ich dopuściły". "Jeżeli prokurator uzna, że jest podstawa do postawienia zarzutów, to wtedy z mojego punktu widzenia sprawa jest jasna" Pamiętacie jak mówił, że nie dopuszcza możliwości współpracy z osobami o "marnej reputacji"? Jarosław jak zwykle enigmatyczny i dwuznaczny... Moim zdaniem rozmyje się po kościach. To taki ostrzegawczy klaps przed przeglądem stanowisk w ministerstwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.12.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Aha, mmmad-ness mowi, ze jest na Podkarpaciu taki lokal (a dokladnie przy wjezdzie do Jasla), do ktorego czesto przyjezdzaja politycy. Rozni. Nie tylko z bailo-czerwonymi krawatami. Wlasciciel lokalu przychylny jest wszystkim i to samo ordynuje personelowi. Zenska czesc personelu sie bardzo czesto zmienia. p.s. w lokalu tym bylem na imprezie weselnej, nie byl to zjazd politykow, wiec osobiscie nie moge zaprzeczyc/potwierdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 05.12.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Łyżwiński startował na posła z okręgu w którym mieszkam. Gdy widziałem jego podobiznę na plakacie wyborczym, to ogarniało mnie obrzydzenie - opuchnięta, czerwona gęba, małe świdrujące oczka, patrzące spod półprzymkniętych powiek - typowa twarz, jakie można spotkać na rogatkach, gdzie zbiera się lokalna żuleria. Ta twarz odstręczała od jakiegokolwiek udziału w wyborach. O dziwo dostał się do parlamentu - magia pierwszego miejsca na liście? Teraz wypłynęło na światło dzienne, co ta twarz kryła za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ja jakoś widzę paluszki, ale J.Kurskiego Bardzo grubymi nićmi szyte, ale ciemny lud i tak połknie co dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 05.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Żal mi tej dziewczyny. Jestem przekonana, że ludzie jej uprzykrzą życie. W końcu żyjemy w społeczeństwie, w którym bardzo łatwo przełyka się podobne zachowania u mężczyzn, nie mając żadnej litości dla uwikłanych w to kobiet. A jak to się ma do przysłowia: jak suka nie da, to pies nie weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.12.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Żal mi tej dziewczyny. Jestem przekonana, że ludzie jej uprzykrzą życie. W końcu żyjemy w społeczeństwie, w którym bardzo łatwo przełyka się podobne zachowania u mężczyzn, nie mając żadnej litości dla uwikłanych w to kobiet. A jak to się ma do przysłowia: jak suka nie da, to pies nie weźmie. i suka nie dostanie kosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts