blablaluga 11.12.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 straszne... PIS "prokuraturą" przeciwko seks skandalom w Samoobronie... to trzeba podkreślić... dzięki MTOM:) mtom skoro zadałeś juz pytanie to odpowiedz, czy pozwoliłbyś tam swojej żonie pracować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.12.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nie wykręcaj się od odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 11.12.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 to jak z tą odpowiedzią na pytanie mtom?? jak na razie aż miło skierowałeś tor na PIS i prokuraturę i odwróciłeś od Samoobrony Ciekawe dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.12.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Myślałeś, że mam rozdwojenie jaźni i sam sobie będę odpowiadał na własne pytania? To może jeszcze mi zaproponujesz założenie sobie nowego nicka, z którym będę dyskutował? Więc jak, posłałbyś tam żonę do pracy? Np. do takiego Łyżwińskiego? W końcu okazał się niewinną ofiarą mediów, biedaczyna. Przeprosin dla niego nawet żadałeś. Ciekawe czy ktoś po morzu pomyj wylanych czy na forum, czy w mediach w razie ewentualnego badania DNA które by pokazało że Łyżwiński niejest ojcem oraz że jest niewinny... czy ktoś z forum, czy polityków bedą w stanie przeprosić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 11.12.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no już jak zadajesz pytaniue, kulturalnie byłoby najpierw samemu odpowiedzieć mtomie.... p.s. Oczywiście że byłem pewny i jestem pewny że po badaniu DNA nikt nie przeprosi...., nawet jeśli teraz oczysciłaby go prokuratura też nikt nie przeprosi..., wątek służy smarowaniem g.... przez morallistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.12.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no już jak zadajesz pytaniue, kulturalnie byłoby najpierw samemu odpowiedzieć mtomie.... buahahahaha, dobre. Ależ kolego, nie krępujcie się. Nie chcę wam nic sugerować. Dalej, odpowiadajcie. Pytanie jest proste. Więc? p.s. Oczywiście że byłem pewny i jestem pewny że po badaniu DNA nikt nie przeprosi...., nawet jeśli teraz oczysciłaby go prokuratura też nikt nie przeprosi..., wątek służy smarowaniem g.... przez morallistów Kto jeszcze pamięta sprawę leśniczówki za 20 tyś zł oraz kłamstw w zeznaniach podatkowych? A to? To są chyba pomówienia...? Stanisław Łyżwiński przegrał w 2002 r. proces z Bakomą SA, którą pomówił o stosowanie skażonych zbóż w swoich produktach. Sąd nakazał mu przeprosiny, nałożył 17 tys. zł grzywny i kazał wpłacić 100 tys. zł na dom dziecka. Poseł nie zrobił tego, więc nałożono na niego już dziewięć kar finansowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 11.12.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 mtom przestał byś pisac to samo w koło macieju... powtarzasz się, spamujesz, zaśmiecasz wątek... p.s. rozumiem że sprawa leśniczówki to dowód w sprawie molestowania????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.12.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 To dowód na to, że Łyżwiński kłamał. A skoro raz skłamał... Sprawa druga to pomówinie, tu Łyżwiński pomimo wyroku sądu nie przeprosił. Pewnie też i przeprosin w analogicznej sytuacji nie oczekuje. Możesz więc przestać zgrywać się jego adwokata. Całe szczęście, że asystent Łyżwińskiego wie kto jest ojcem. Odpowiesz wreszcie na jedno proste pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 11.12.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 To dowód na to, że Łyżwiński kłamał. A skoro raz skłamał... Sprawa druga to pomówinie, tu Łyżwiński pomimo wyroku sądu nie przeprosił. Pewnie też i przeprosin w analogicznej sytuacji nie oczekuje. Możesz więc przestać zgrywać się jego adwokata. Całe szczęście, że asystent Łyżwińskiego wie kto jest ojcem. Odpowiesz wreszcie na jedno proste pytanie? funkcja repeat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 11.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 To dowód na to, że Łyżwiński kłamał. A skoro raz skłamał... Sprawa druga to pomówinie, tu Łyżwiński pomimo wyroku sądu nie przeprosił. Pewnie też i przeprosin w analogicznej sytuacji nie oczekuje. Możesz więc przestać zgrywać się jego adwokata. Całe szczęście, że asystent Łyżwińskiego wie kto jest ojcem. Odpowiesz wreszcie na jedno proste pytanie? Ja Wam mówię że ojcem jest ojciec Rydzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 To dowód na to, że Łyżwiński kłamał. A skoro raz skłamał... Sprawa druga to pomówinie, tu Łyżwiński pomimo wyroku sądu nie przeprosił. Pewnie też i przeprosin w analogicznej sytuacji nie oczekuje. Możesz więc przestać zgrywać się jego adwokata. Całe szczęście, że asystent Łyżwińskiego wie kto jest ojcem. Odpowiesz wreszcie na jedno proste pytanie? Ja Wam mówię że ojcem jest ojciec Rydzyk wcale nie to ja jestem i mam parcie na szkło, gazety itp. a swoje skasuje tak czy tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.12.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Jak zobaczę jeszcze jeden wpis w stylu "BRAWO PIS..." to zwymiotuję na klawiaturę. Do tej pory Leppera nazywano trzecim bliźniakiem. Ale bracia mniejszy nie zdają sobie chyba sprawy że mają na forum muratora czwartego bliźniaka...takiego Dartagniana. Miłośnika Łyżw. Wielbiciela kaczych kupek, postracha smurfów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.12.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Jak zobaczę jeszcze jeden wpis w stylu "BRAWO PIS..." to zwymiotuję na klawiaturę. Do tej pory Leppera nazywano trzecim bliźniakiem. Ale bracia mniejszy nie zdają sobie chyba sprawy że mają na forum muratora czwartego bliźniaka...takiego Dartagniana. Miłośnika Łyżw. Wielbiciela kaczych kupek, postracha smurfów. Dlaczego ludzie tak nie lubią PIS ?! Chodzi o wygląd Prezydenta i Premiera ? Z tego co się orięntuję to sporo robotników popiera PIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Chodzi o wygląd Prezydenta i Premiera ? Z tego co się orięntuję to sporo robotników popiera PIS. z tego co ja sie oriEtuje to wyglad jest tutaj pryszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.12.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 sorry za błąd orto... No to o co chodzi z braćmi ? Wielu Polakom podoba się, że rozliczają przeszłość.Pół Polski na nich głosowało - ja co prawda na PO ale tylko dlatego, że stawiam gospodarkę/biznes na topie priorytetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.12.2006 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ... Dlaczego ludzie tak nie lubią PIS ?! Chodzi o wygląd Prezydenta i Premiera ? Z tego co się orięntuję to sporo robotników popiera PIS. A skad ja mam to wiedzieć A poważnie to choć na nich nie głosowałem i nie lubię oszołomów to część działań popieram a i ogólnie PIS u władzy nie przeszkadza mi zbytnio. Bardziej chodzi o LPR i SAMOOBRONĘ czyli dylemat w stylu "Czy żeby zrobić porządek w zoo trzeba się bratać ze świniami" ?? W poprzednim poscie nie chodziło o PIS tylko o głupie teksty które pojawiły się wielokrotnie w tym temacie "BRAWO PIS za ...." i tu propagandowa blablanina.. Żygać się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dla mnie LPR jest do przełknięcia jeśli chodzi o problem sytuacji w szkołach ale SAMOOBRONA to partia tumanów. Ludzie na wsi to się teraz wstydzą za nich - pokładali w nich swoje nadzieje i dlatego głosowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.12.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dlaczego ludzie tak nie lubią PIS ?! Chodzi o wygląd Prezydenta i Premiera ? Z tego co się orięntuję to sporo robotników popiera PIS. Chodzi o to, że naobiecywali głupot. Miały być niższe podatki, państwo solidarne, dopłaty, dodatki, zasiłki, niższe ceny, wyższe zarobki, mieszkania dla każdego... Wszyscy pamiętamy kampanię wyborczą, prawda? I tu dochodzimy do problemu odpowiedzilności za słowo. Politycy wymagają by media ponosiły taką odpowiedzialność. Samych polityków w żadnym wypadku nie może to dotyczyć. Dlatego też mogą bezkarnie tokować o układzie, zamachu na rząd, nigdy nie zrealizowanych podwyżkach dla budżetówki. Kalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korolowo 12.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dlaczego ludzie tak nie lubią PIS ?! Chodzi o wygląd Prezydenta i Premiera ? Z tego co się orięntuję to sporo robotników popiera PIS. Chodzi o to, że naobiecywali głupot. Miały być niższe podatki, państwo solidarne, dopłaty, dodatki, zasiłki, niższe ceny, wyższe zarobki, mieszkania dla każdego... Wszyscy pamiętamy kampanię wyborczą, prawda? I tu dochodzimy do problemu odpowiedzilności za słowo. Politycy wymagają by media ponosiły taką odpowiedzialność. Samych polityków w żadnym wypadku nie może to dotyczyć. Dlatego też mogą bezkarnie tokować o układzie, zamachu na rząd, nigdy nie zrealizowanych podwyżkach dla budżetówki. Kalizm. NA szczęście w opozycji są odpowiedzialni za słowo i zgodnie z obietnicami Platforma Obywatelska przegłosowała finansowanie partii z budżetu, becikowe i Donald jak mówił tak zrobił Rokitę szefem klubu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Trzeci nick powiedział - a w Ameryce biją Murzynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts