lewakk 09.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 a oczywiście posłanki Samoobrony masowo gwałciły chłopców i facetów... są dowody ich dzieci są podobne do gwałcicielek zawsze mnie bawiło jak ludzie muszą robić co im święcące szkiełko telewizji każe...., albo gazeta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 09.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 przecież facet ma kiepski wygląd i jest z Samoobrony Facet powinien swinie oprzatac, a nie siedziec na Wiejskiej ... ale coz ... "spoleczenstwo wybralo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 09.12.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Czy Łyzwa bzykał ale akurat dziecka nie zrobił ? Nie w ta dziurke ? i dlatego dziecko Anety jest podobne do posła???? i dlatego poddawano ich badaniom DNA?? i nikogo nie obchodzi dobro dziecka??? i dziecko jest przedmiotem politycznej gry.... brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 09.12.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 i dziecko jest przedmiotem politycznej gry.... brawo taaa tylk, ze o dziecko najbardziej powinna dbac matka .. a jak to robi - widzimy Z nieznajomoscia tatusia wlacznie (niezla impreza musiala byc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.12.2006 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Czy to, że Łyżwiński nie jest ojcem dziecka Anety oznacza, że afery pt. "praca za seks" nie ma? Widzę, że niektórym byłoby na rękę wychodzić z takiego założenia. Niestety... sprawa się dopiero zaczyna. I mam nadzieję, że nie zostanie zatuszowana. Obawiam się że przy wynikach negatywnych będzie problem. Andrzej chwilowo zatriumfuje. Pozostali świadkowie wymiękną bo sprawa wyda się przegrana. Prokuratura nie gada na lewo i prawo a śledztwo potrwa. Więc media niebawem porzucą tą sprawę. Ale mam taką samą nadzieję jak Ty mTom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 09.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 i dziecko jest przedmiotem politycznej gry.... brawo taaa tylk, ze o dziecko najbardziej powinna dbac matka .. a jak to robi - widzimy Z nieznajomoscia tatusia wlacznie (niezla impreza musiala byc ) tylko co z tym wspólnego a Łyżwiński i cala ta dyskusja??? Czy ty pytasz prokuratora, albo forum o to kto jest ojcem Twoich dzieci??? BArdzo wiarygodna ta Pani, że też wszyscy wierzą mediom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 09.12.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 NAwet jesli Łyżwiński nie jest ojcem, prokurator powie że jest niewinny, to i tak wszyscy bedą powtarzali następne wiarygodne sensacje Pani Anety i pewnie podobnych...., przecież skoro kazano obrzucić błotem, to się robi i nikt nie przeprosi..., tym bardziej na tym forum.... moraliści..... Przecież Ci sami moraliści zanim ogłoszono wyniki badań już tu na forum podawli insynuacje o sfałszowaniu wyników..., cały świat na usługach Lyżwińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 09.12.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 NIK swego czasu ogłosił że jednym z największych finansowych i gospodarczych przekrętów w historii III RP jest NFI..., a konkretnie Pan L. obecnie szanowany europeseł, ale przecież świętych z UD/UW/PO się nie rusza.... prawdziwa afera to że dziecko Anety jest podobne do Łyżwińskiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Jak dla mnie niektórzy jak chcą mogą sobie nawet przykleić Ł. aureolkę, bo testy ojcostwa nie potwierdziły. Toż to dla nich dowód swietości i niewinnosci, Ł. niczym lilijka Jednak jak dla mnie sprawa kupczenia za seks zostaje nierozwiązana, mimo ze niektórzy fajnie chcieliby sprawie urwac łeb, kreując Ł. na pokrzywdzoną niewinnośc. Mam nadzieję że w IV RP do tego dojść nie może dawniej toż to panie wiadomo, kolesiostwo, ale teraz ? Państwo wszak słuzy li i jedynie obywatelom więc sprawę z pewnoscią wyjaśni do końca no nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 09.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Pani Aneta chce badań Andrzeja Leppera, a potem chyba pozostałych posłów i senatorów, tylko nie wiem, czy parlamentarzystek też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.12.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 A wczoraj ktos mi rzucił dość ciekawą teorię...że: "pisowi zależy na głosach samoobrony, ale niekoniecznie władz samoobrony, więc dobrze byłoby jakoś ich się pozbyć, a Polska to nie Rosja żeby zaraz po cichu ubić, więc trzeba to zrobic inaczej i w białych rękawiczkach...". Już to napisałam wcześniej Wybacz mi o pani bo nie wiem co czynię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 A wczoraj ktos mi rzucił dość ciekawą teorię...że: "pisowi zależy na głosach samoobrony, ale niekoniecznie władz samoobrony, więc dobrze byłoby jakoś ich się pozbyć, a Polska to nie Rosja żeby zaraz po cichu ubić, więc trzeba to zrobic inaczej i w białych rękawiczkach...". Już to napisałam wcześniej Wybacz mi o pani bo nie wiem co czynię... Wybaczone zostało - wewątek długi się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 "Aneta K. wycofa pozew o alimenty wobec Łyżwińskiego, natomiast nie wyklucza wniesienia pozwu o ustalenie ojcostwa przeciwko Andrzejowi Lepperowi." To fajnie mają.... I ona też fajna... Ooooooo ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.12.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 "Aneta K. wycofa pozew o alimenty wobec Łyżwińskiego, natomiast nie wyklucza wniesienia pozwu o ustalenie ojcostwa przeciwko Andrzejowi Lepperowi." To fajnie mają.... I ona też fajna... Ooooooo ludzie Nooo, fajnie mają w tej Samoobronie. Jedna wieeelka rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.12.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Cóż... w tym momencie to sie pani Aneta troszkę upokorzyła... I straciła wiarygodność, niestety. teraz to ją już naprawdę dziwką zrobią Słyszeliście komentarz Ł. , ze choćby sie znalał z panią anetą na bezludniej wyspie i od nich zalezało, czy ziemia zostanie sowrotem zaludniona - zapewnia, że wolałby zrezygnowac z zaludnienia "Inteligencja aż sie z mordy wylewa" (komentarz redaktora. Słuszny uważam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Cóż... w tym momencie to sie pani Aneta troszkę upokorzyła... I straciła wiarygodność, niestety. teraz to ją już naprawdę dziwką zrobią Słyszeliście komentarz Ł. , ze choćby sie znalał z panią anetą na bezludniej wyspie i od nich zalezało, czy ziemia zostanie sowrotem zaludniona - zapewnia, że wolałby zrezygnowac z zaludnienia "Inteligencja aż sie z mordy wylewa" (komentarz redaktora. Słuszny uważam) Dziś słyszałam rozmowę dwóch panów-żulków pod budką z piwem: - "A ten k.... Łyżwiński po podstawówce szefem Samoobrony w województwie jest. Gdzie tu k... sprawiedliwość?" - "Głupie buce i tyle. Już ja mam wiecej oleju w głowie. Ja bym mógł k... rządzić też, bez problemu!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Cóż... w tym momencie to sie pani Aneta troszkę upokorzyła... I straciła wiarygodność, niestety. teraz to ją już naprawdę dziwką zrobią Czy i co zrobia to nie wiem , ale nie miesci mi sie w glowie , ze Matka moze cos takiego zrobic dziecku. Cos tutaj raczej smierdzi . No do cholery gdyby nie byla pewna to jak moglaby tak sie skompromitowac? Moze kwota byla duza , ale nie wiem czy taka kwota moze istniec , za takie upokorzenie Wiec co jest grane ? I teraz beda sprawdzac DNA endrju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Cóż... w tym momencie to sie pani Aneta troszkę upokorzyła... I straciła wiarygodność, niestety. teraz to ją już naprawdę dziwką zrobią Słyszeliście komentarz Ł. , ze choćby sie znalał z panią anetą na bezludniej wyspie i od nich zalezało, czy ziemia zostanie sowrotem zaludniona - zapewnia, że wolałby zrezygnowac z zaludnienia "Inteligencja aż sie z mordy wylewa" (komentarz redaktora. Słuszny uważam) Dziś słyszałam rozmowę dwóch panów-żulków pod budką z piwem: - "A ten k.... Łyżwiński po podstawówce szefem Samoobrony w województwie jest. Gdzie tu k... sprawiedliwość?" - "Głupie buce i tyle. Już ja mam wiecej oleju w głowie. Ja bym mógł k... rządzić też, bez problemu!" yhy...rządzić...a najlepiej stanowsika obstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 09.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Cóż... w tym momencie to sie pani Aneta troszkę upokorzyła... I straciła wiarygodność, niestety. teraz to ją już naprawdę dziwką zrobią Słyszeliście komentarz Ł. , ze choćby sie znalał z panią anetą na bezludniej wyspie i od nich zalezało, czy ziemia zostanie sowrotem zaludniona - zapewnia, że wolałby zrezygnowac z zaludnienia "Inteligencja aż sie z mordy wylewa" (komentarz redaktora. Słuszny uważam) Paulka, to nie pan Ł, tylko pan Filipek i nie o pani K, tylko o pani Rutkowskiej. Komentarz redaktora słuszny. " nie wszystko, co w głowie, to na języku"........chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Cóż... w tym momencie to sie pani Aneta troszkę upokorzyła... I straciła wiarygodność, niestety. teraz to ją już naprawdę dziwką zrobią Czy i co zrobia to nie wiem , ale nie miesci mi sie w glowie , ze Matka moze cos takiego zrobic dziecku. Cos tutaj raczej smierdzi . No do cholery gdyby nie byla pewna to jak moglaby tak sie skompromitowac? Moze kwota byla duza , ale nie wiem czy taka kwota moze istniec , za takie upokorzenie Wiec co jest grane ? I teraz beda sprawdzac DNA endrju? Myślę, że nawet, jeśli któryś z nich byłby ojcem, to i tak tego nie potwierdzą. Łatwiej skompromitować jakąś pannę niż tak ważną personę jak Ł czy L. To jest grubymi nićmi szyte. Nikt się nie dowie jak było naprawdę. Też mi się wierzyć nie chce, że gdyby Aneta kłamała, to wciągałaby w to bagno swoją córkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts