Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Być sobie takim łyżwińskim - Ach

jabko

Recommended Posts

Idealna :o

Trochę jestem w szoku, że tak odczytujecie moje słowa.

Z reguły rozmaiwamy o konkretnych sytuacjach a nie ogólnie, może stąd takie wnioski wyciągcie :roll:

Muszę chyba bardziej uważać na słowa.

Ale ja nienawidzę hipotetycznych rozwazań: "jakbyś straciła pracę, cała rodzina by ci wymarła, znajomi się odwrócili, zamknęliby wszystkie domy dla samotnych kobiet... a może jeszcze...wokól panowałaby zaraza, twoje dziecko by zachorowało a tylko Łyżwiński miałby szczepionkę i chciałby ci ją dać za seks... to NA PEWNO byś mu dała!!!"

Nie wiem co będzie jak przytrafi mi się coś złego, bieda, jakieś dramary, dylematy. Ale wiem jaka jestem teraz. I oceniam obecą sytuację.

A tak wogóle...miałam napisać coś mądrego ale zapomniałam :D

Idę spać.

I z Ł bym nie poszła :p

NIGDY

...

Bynajmniej nie dlatego,że jestem idealna!

:D

PS. Ja też cie jabko lubię :wink:

• Odpowiedzi 360
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Paulka problem polega na tym , ze kazdy z tych wrednych s......w , broniac sie stara zmieszac swoja ofiare z blotem. Chciala to miala , mogla odmowic , zrobila to dla korzysci , teraz sie msci ......

I dlatego mysle , ze byloby rozsadnie i przyzwoicie powstrzymac sie od oceny moralnej kobiet , ktore ulegly propozycjom.

Ja nie wiem dlaczego tyle kobiet , ktore spotkaly sie z taka sytuacja i nawet odmowily woli zachowac to dla siebie i nie zglasza problemu ..... ale jestem przekonany , ze zyczliwsza postawa otoczenia wobec kobiet molestowanych moglaby dodac im nieco odwagi.

W takiej sytuacji , kazdy nawet najbardziej niewinny zarcik , uszczypliwosc , dwuznaczna wypowiedz moze bardzo bolec , choc moze sie myle , nie jestem kobieta.

Pozdrawiam

Za to maja chłopaki jakieś zajęcie. :D

Taka np. Druga Osoba w Państwie, czyli Pan Marszałek Sejmu - Jurek, czy Marek......(albo jakoś tak) stwierdził (co słyszałem na własne ucho), że "trzeba teraz szukać zaginionej Ksiegi Wejść do Hotelu Sejmowego", bo sie ona wzieła i zgubła (ta ksiega - rzecz jasna).

Jedna Pani stamtąd, powiedziała nawet że to się zdarza, bo mogła np.........wpaść za kaloryfer.

Kłopot w tym, że tam nie ma kaloryfera. :o

Wot - kłopot. :wink:

Podepre Paulkę - niekoniecznie trzeba się babrać w szarościach. Duzo ludzi to robi, bo im tak wygodniej, a później jeszcze nadają na cały świat, że tak trzeba, a jak ci się wydaje inaczej, toś młody i zielony kolego.

G... prawda. Można żyć zgodnie ze swoimi pogladami i sumieniem, choć czasami mniej wygodnie niż ci szarzy i ubabrani.

A jak popatrzec sobie na skutki takiej afery, to zaczynam mieć wątpliwości, czy to rzeczywiście takie mądre dać się upaprać ;)

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze Dziewica.

Sie wydało. :D

To wszystko robota tej Łunji.

Tu są dowody:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3777216.html?skad=rss

Czyli nawet jak jest to prawda, to taka nieprawdziwa. Bo był rozkaz dla gazet od państw trzecich i wogóle hahaha. wszystko to bardzo śmieszne.

A najzabwaniejsze oświadczenie Łyżwińskiej - w końcu jej mąż to prawdziwy chłop!

Dżizus :-?

Baba - dzięki za poparcie :wink:

Już sie zaczęłam zastanawiać czy jakaś nienormalna jestem :roll: :D

Andrzej ze łzami przeprasza.

Czy jest tak że Łyżwiński z Filipkiem bzykali a Leppera pani Aneta wciagnęła przy okazji. ?

Jak wyjdzie ze łyżwa jest ojcem to automatycznie wszyscy uwieżą że Lepper też współżył. I jak niby udowodni że nie ?

Jednocześnie nie będzie też dowodów ze jest niewinny.

Galimatias

Andrzej ze łzami przeprasza.

Żartujesz? Zaatakował wszystkich. Od Michnika, dziennikarzy po Balcerowicza i firmy ubezpieczeniowe (sic!).

Idzie w zaparte, procesować się będzą. Renomowaną firmę prawniczą z zagranicy wynajmą. Choćby mieli ostatni grosz na to wydać. Ale z drugiej stron... na biednego nie trafiło. 8)

Idzie w zaparte, procesować się będzą. Renomowaną firmę prawniczą z zagranicy wynajmą.

Tez czytalam , ale mi przyszlo do glowy , ze krajowi adwokaci chyba sie nie zgodza za zadna kase na takie wystepy .

Wszak To szczyt obciachu bronic endrju w czy innego obrzydliwca w aferze rozporkowej :-?

Właśnie, jak sprawdzić czy współżyli, jeżeli nie ma dowodów dziecka, fotek itp. W ten sposób można wszystkich oskarżać.

Jakiż to problem?

Przecież P. Anetka wszem i wobec rozgłasza że zna odpowiednie szczegóły anatomiczne jednego i drugiego i opisała je juz w prokuraturze.

Wezwie się Panów (z workami na głowie) na okazanie za fenickim lustrem i po kłopocie. :lol:

Właśnie, jak sprawdzić czy współżyli, jeżeli nie ma dowodów dziecka, fotek itp. W ten sposób można wszystkich oskarżać.

Jakiż to problem?

Przecież P. Anetka wszem i wobec rozgłasza że zna odpowiednie szczegóły anatomiczne jednego i drugiego i opisała je juz w prokuraturze.

Wezwie się Panów (z workami na głowie) na okazanie za fenickim lustrem i po kłopocie. :lol:

a jakie szczegóły masz na myśli, pieprzyk na brzuchu?

chyba, że jakieś szczególne czipy mają w tych miejscach o których wie tylko np. żona. Jak się zastanawiam, to nie wiem czy znam np. szczegóły mojej żony, chyba nie zwracam na to uwagi i przywiązuję wagę do innych rzeczy.

Oni to chyba się bardzo nudzą.

Moze będzie drugi Clinton i druga Lewinski w wersji "polish" :roll:

O ile odnajdą się części księgi wejść, dotyczące bytności w hotelu poselskim Anety Krawczyk.... :lol:

Jaki kraj - taka afera. :cry:

I jeszcze Jurkowi te księgi............ wcięło. :o

To byłoby wszystko naprawdę śmieszne, gdyby nie było za nasze pieniądze. :wink:

Oni to chyba się bardzo nudzą.

Moze będzie drugi Clinton i druga Lewinski w wersji "polish" :roll:

O ile odnajdą się części księgi wejść, dotyczące bytności w hotelu poselskim Anety Krawczyk.... :lol:

Jaki kraj - taka afera. :cry:

I jeszcze Jurkowi te księgi............ wcięło. :o

To byłoby wszystko naprawdę śmieszne, gdyby nie było za nasze pieniądze. :wink:

Bo to jest taka rozrywka z ramach...coś jak...abonamentu radiowo-telewizyjnego ;)