Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sezon Prezentowy :) - pytanie [moze nawet bardziej do Panow]

zielonooka

Recommended Posts

Ja tylko na skeundę wpadłam.

Posiadajc w rodzinie nastolatki - szt 2 wiem, że teraz mp3 to juz przeszłość, bo na fali jest mp4(czyli z takim małym ekranikiem na którym można ogl. teledyski)

Cena ok 250 - 300zł

hmm... podsune rodzicom - niech mu kupuja :)

ucieszyc sie by ucieszyl

troche duzo 3 stowy od siostry dla brata ... hmmm - chyba ze potraktuje jako zbiorczy prezent imieninowo-gwiazdkowy , albo pod choinke to a imieninowy naprawde symboliczny

Natomiast prawdziwi fani gadżetów na pewno docienią maskę lorda Vadera z syntetyzatorem głosu ;-)

http://www.toys4boys.pl/item376__Maska_Lorda_Vadera_z_syntezatorem_glosu.html

to bym też wzięła dla mojego prywatnego gadżeciarza - ale "chwilowo niedostępne"

http://www.toys4boys.pl/item69__Latarka_Eon_Ice_Classic.html

Ja tylko na skeundę wpadłam.

Posiadajc w rodzinie nastolatki - szt 2 wiem, że teraz mp3 to juz przeszłość, bo na fali jest mp4(czyli z takim małym ekranikiem na którym można ogl. teledyski)

Cena ok 250 - 300zł

hmm... podsune rodzicom - niech mu kupuja :)

ucieszyc sie by ucieszyl

troche duzo 3 stowy od siostry dla brata ... hmmm - chyba ze potraktuje jako zbiorczy prezent imieninowo-gwiazdkowy , albo pod choinke to a imieninowy naprawde symboliczny

nie wiem, czy aktualnie, ale kupiłam dziś siostrze mp4 za 170 zł.

Konkluzja - tańsze sa niz myslałam.