Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przestrzegam przed pseudo-stolarzem od schodów!!!

_ZBYCH_

Recommended Posts

WITAM KAZDY NAWET SREDNIO INTELIGENTNY ZAUWAZY ZE P.TROJAK W TYM BLOGU NAPISAL DUZO KLAMST I ZROBIL FALSZERSTWA WIEC SCHODY JAK MA NIE DOKONCZONE TO SAM SOBIE ZASLUZYL NAWET SPRAWY NIE WYGRAL A TAK OSZUKUWAL .WIELU INESTOROW TEZ OSZUKUJE WYKONAWCOW NIESTETY OSZUSTOW Z JEDNEJ I ZDRUGIEJ STRONY NIE BRAK .

• Odpowiedzi 238
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KAZDY CZLOWIEK KTORY ZKONCZY PRZECZKOLE JAK SIE WYPOWIADA PUBLICZNIE NAJPIERW SIE PRZECTAWIA .CO SIE BOJA. WSTYDZA ALBO TAKI POZIOM KULTURY POSIADAJA A JESZCZE PODAM NA POLICJE ZE ZLODZIEJ ARMATKI SIE PRZYZNAL LUDZI ODROBINE KULTURY TO NIE BAZAR

JAK SIĘ WYPOWIADA PUBLICZNIE NAJPIERWEJ SIĘ UCZY PISAC INTERPUNKCJI STOSOWAC. JAK NIE STOSOWAĆ BO NIE UMIEĆ SZKOŁA NIE SKOŃCZONA TO ZAPYTAĆ KOGOŚ POPROSIĆ ABY PRZED ZAMIESZCZENIEM POST SPRAWDZIĆ, PRZEREDAGOWAĆ, WYEDYTOWAC - BO NA SMIESZNOŚC NARAZIĆ SIĘ MOŻNA. JAK NIE POPROSIĆ I NIE STOSOWAĆ INTERPUNKCJA TO LUDZIE NIE ROZUMIEĆ PRZEKAZU MAX SCHODY I LUDZIE WTEDY SMUTNI. A JAK KULTURY NIE POSIADA I ARMATKĘ RZECZYWIŚCIE UKRADŁ :o TO ZGŁOSIĆ NA KOMISARYJAT.

KAZDY CZLOWIEK KTORY ZKONCZY PRZECZKOLE JAK SIE WYPOWIADA PUBLICZNIE NAJPIERW SIE PRZECTAWIA .

Podobnie ten, który wypowiada się pisemnie, powinien najpierw zaopatrzyć się w słownik ortograficzny.

I wyłączyć caps locka!

KAZDY NAWET SREDNIO INTELIGENTNY ZAUWAZY ZE P.TROJAK W TYM BLOGU NAPISAL DUZO KLAMST I ZROBIL FALSZERSTWA

Gdzie konkretnie są te fałszerstwa.

KAZDY CZLOWIEK KTORY ZKONCZY PRZECZKOLE JAK SIE WYPOWIADA PUBLICZNIE NAJPIERW SIE PRZECTAWIA .CO SIE BOJA. WSTYDZA ALBO TAKI POZIOM KULTURY POSIADAJA A JESZCZE PODAM NA POLICJE ZE ZLODZIEJ ARMATKI SIE PRZYZNAL LUDZI ODROBINE KULTURY TO NIE BAZAR

a ty się najpierw PRZECTAWIASZ bo ZKONCZYŁEŚ to swoje PRZECZKOLE ?

:o

ŻENADA... :roll:

... ale swoją droga dawno się tak nie uśmiałem z niczyjej wypowiedzi... :lol:

Zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą... bo zaraz wyjdzie jeszcze że w sumie to żadnych wad nie było... :D

JAK SIĘ WYPOWIADA PUBLICZNIE NAJPIERWEJ SIĘ UCZY PISAC INTERPUNKCJI STOSOWAC. JAK NIE STOSOWAĆ BO NIE UMIEĆ SZKOŁA NIE SKOŃCZONA TO ZAPYTAĆ KOGOŚ POPROSIĆ ABY PRZED ZAMIESZCZENIEM POST SPRAWDZIĆ, PRZEREDAGOWAĆ, WYEDYTOWAC - BO NA SMIESZNOŚC NARAZIĆ SIĘ MOŻNA. JAK NIE POPROSIĆ I NIE STOSOWAĆ INTERPUNKCJA TO LUDZIE NIE ROZUMIEĆ PRZEKAZU MAX SCHODY I LUDZIE WTEDY SMUTNI. A JAK KULTURY NIE POSIADA I ARMATKĘ RZECZYWIŚCIE UKRADŁ :o TO ZGŁOSIĆ NA KOMISARYJAT.

Tylko jakie armatki.... Zagubiłem się... :D :D :D :D

WITAM KAZDY NAWET SREDNIO INTELIGENTNY ZAUWAZY ZE P.TROJAK W TYM BLOGU NAPISAL DUZO KLAMST .

no i co ja nie zauważyłem, czyli co? sugeruje Pan że nie jestem inteligentny, czyli co jestem głupi? Może Pan jeszcze doda że jestem wariat co?? !

A Wariatem mnie Pan nazwał o żesz ty !! pi.... pi,,,

Pozwę Pana do sądu, naślę mafię ukraińską a na końcu wpadną czesiek i mietek do Pana z siekierami i .... zarąbiom Panu schody 8)

znaczy się ukradną :)

ech dawno się tak nie ubawiłem jak po przeczytaniu jego postów :)

Pozdrawiam i chcę WIĘCEJ!!!!