hybris 09.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 zbysiu, może zrobimy tak. wpadniesz do mnie na fuche, zamontujesz mi jakiś detektor ruchu. oczywiście wcześniej zlecę prawnikowi przygotowanie odpowiedniej, 19 stronicowej umowy 8 pkt. arialem, którą dam ci do podpisanie. Spocisz się trochę już w trakcie lektury pierwszych 10 zdań. Ale najlepsze będzie to, że zarobisz u mnie 100 zł, a ja ciebie w sądzie oskubie na 100 tys. co ty na to? plizzz, nie skreślaj mnie ze swojej listy interlokutorów mistrzu od alarmów i demaskatorze nieuczciwych stolarzy. czy zastanowiłeś się jakie ty szkody wyrządziłeś za te marne 3 tys.? ile czasu sędziego poszło na marne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 09.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 zbysiu, może zrobimy tak. wpadniesz do mnie na fuche, zamontujesz mi jakiś detektor ruchu. oczywiście wcześniej zlecę prawnikowi przygotowanie odpowiedniej, 19 stronicowej umowy 8 pkt. arialem, którą dam ci do podpisanie. Spocisz się trochę już w trakcie lektury pierwszych 10 zdań. Ale najlepsze będzie to, że zarobisz u mnie 100 zł, a ja ciebie w sądzie oskubie na 100 tys. co ty na to? plizzz, nie skreślaj mnie ze swojej listy interlokutorów mistrzu od alarmów i demaskatorze nieuczciwych stolarzy. czy zastanowiłeś się jakie ty szkody wyrządziłeś za te marne 3 tys.? ile czasu sędziego poszło na marne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 09.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 boho, przeciez żyjesz w wolnym kraju, w którym jest swoboda działalności gospodarczej. skoro taki dzieciak jak ja może, to pewnie taki weteran jak ty tym bardziej. nie marnuj czasu na klepanie bezsensownych postów, które napędzają statystykę. weź się do pracy, a za rok mi podziękujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.10.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 boho, przeciez żyjesz w wolnym kraju, w którym jest swoboda działalności gospodarczej. skoro taki dzieciak jak ja może, to pewnie taki weteran jak ty tym bardziej. nie marnuj czasu na klepanie bezsensownych postów, które napędzają statystykę. weź się do pracy, a za rok mi podziękujesz a ja mogę sobie właśnie klepać - teraz niech dzieciaki sobie udają że są wielkie BEZNESMENY..... tak wielkie że 3000plz to dla nich byle co.... zapytaj tylko poważnych ludzi co sądzą o takich BEZNESACH..... ps. ciekaw tylko jestem, co byś BEZNESMENIE powiedział gdyby klient ci nie dopłacił 3000 zł przy ostatecznym rozliczeniu ? ? ? ? pewnie byś szepnął mu czule do ucha : nie ma sprawy - szkoda czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 09.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 i kolejny, 1027 post o niebywałym znaczeniu dla cywilizowanego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 09.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ps.widzisz, takie dzieciaki jak mają zasady. pierwsza z nich jest taka: nie robi się z życia drugiego człowieka miazgi z powodu 3 tys złotych.po drugie: jak się chcesz bić, to wybierasz sobie przeciwnika, który jest silniejszy i bijesz się zawsze w pojedynkę(czy zwróciłeś uwagę, jak dzielnie wsparliście zbysia w jego krucjacie? tylu was, elitarnych forumowiczów, na starszego pana stolarza)ostatnia zasada (najważniejsza): zawsze stawaj w obronie słabszych. już teraz wiesz BOHO co to znaczy mieć zasady? wiesz, co to honor? słyszałeś o kodeksie Boziewicza? poszukaj w google, będziesz miał materiał na kolejny post, który dla odmiany nie będzie o niczym. i pamiętaj! nie zachowuj się jak kura, to że inni dziubią nie oznacza, że ty także dziubać musisz i ze dziubać w ogóle należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 i kolejny, 1027 post o niebywałym znaczeniu dla cywilizowanego świata widzisz - załapałeś wreszcie! to nie jest takie proste jak przerzucanie cegiełek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.10.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ps. widzisz, takie dzieciaki jak mają zasady. pierwsza z nich jest taka: nie robi się z życia drugiego człowieka miazgi z powodu 3 tys złotych. po drugie: jak się chcesz bić, to wybierasz sobie przeciwnika, który jest silniejszy i bijesz się zawsze w pojedynkę (czy zwróciłeś uwagę, jak dzielnie wsparliście zbysia w jego krucjacie? tylu was, elitarnych forumowiczów, na starszego pana stolarza) ostatnia zasada (najważniejsza): zawsze stawaj w obronie słabszych. już teraz wiesz BOHO co to znaczy mieć zasady? wiesz, co to honor? słyszałeś o kodeksie Boziewicza? poszukaj w google, będziesz miał materiał na kolejny post, który dla odmiany nie będzie o niczym. i pamiętaj! nie zachowuj się jak kura, to że inni dziubią nie oznacza, że ty także dziubać musisz i ze dziubać w ogóle należy. to może już idź tam lepiej gdzieś pod piec, bo NIC z tego wątku nie zrozumiałeś..... szkoda twojego czasu..... "dzieciaku z zasadami"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 09.10.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ibidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.10.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 boho, przeciez żyjesz w wolnym kraju, w którym jest swoboda działalności gospodarczej. skoro taki dzieciak jak ja może...... może co ? ? ? wejść frontowymi drzwiami do firmy ojca czy wujka? to chyba żaden problem, co ? nawet dla takiego BEZNESMENA...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 09.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ty mój malutki zazdrośniku, ti, ti ti 1) wiesz co to jest koincydencja?2) Jestem synem swojego ojca a nie Feliksa a teraz nie marnujwięcej czasu, tylko bierz się do roboty, by twoje dzieci nie musiały tyrać za 5 zł/h netto ps.doktorat też mi napisał tatuś.ps.2te książki to też napisał za mnie tato z mamusią na spółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ty mój malutki zazdrośniku, ti, ti ti 1) wiesz co to jest koincydencja? 2) Jestem synem swojego ojca a nie Feliksa a teraz nie marnujwięcej czasu, tylko bierz się do roboty, by twoje dzieci nie musiały tyrać za 5 zł/h netto ps. doktorat też mi napisał tatuś. ps.2 te książki to też napisał za mnie tato z mamusią na spółkę. jesteś więc "ofiarą koincydencji" ? dobre...... nie trzeba być dr żeby znać język polski...... wierz mi..... swoją drogą gratulacje dla Pana Feliksa za niezły biznes...... jego biznes..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 09.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 uaaaahhhh...tiaaaa, mógłbym z tobą popisać, ale o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.10.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 uaaaahhhh...tiaaaa, mógłbym z tobą popisać, ale o czym? napisz co tak koincydentalnie możesz.... bo wzruszający był ten twój tekst: hybris napisał: boho, przeciez żyjesz w wolnym kraju, w którym jest swoboda działalności gospodarczej. skoro taki dzieciak jak ja może...... a potem, zupełnie tak "przypadkowo", okazuje się że masz to samo nazwisko, co właściciel firmy, w której, lub dla której pracujesz..... dobre..... więc ja pytam co możesz ? ? ? wejść przez otwarte frontowe drzwi do rodzinnej firmy ? i potem pisać na forum, że takie 3000 zł to byle co ? nie ośmieszaj się publicznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 09.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 drogi szerloku-zazdrośniku, zadzwoń do feliksa i zapytaj się, czy jestem jego synem, czy w jakikolwiek sposób jestem z nim związany rodzinnie. nagraj rozmowę w formacie mp3 i wklej tu na forum. zobaczysz, na pewno odpowiedź feliksa mnie zdemaskuje. niech ludzie zobaczą, jak się blamuje! działaj szerloku, działaj. szukaj, cywil, szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.10.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ps. widzisz, takie dzieciaki jak mają zasady. pierwsza z nich jest taka: nie robi się z życia drugiego człowieka miazgi z powodu 3 tys złotych. "Miazga" nie została zrobiona z powodu 3 tysięcy złotych tylko z powodu takiego że Pan Stolarz jest partaczem. Ale zdaje się że Ty dopuszczasz partactwo jako normę w ludzkim działaniu więc nie za bardzo będziesz rozumiał o co chodzi w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 09.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Właściwie to doskonały sposób na biznes. Ogłosić się jako super fachowiec od schodów, znaleźć klienta , wcisnąć mu chłam za 3 tysiące i następnie zająć się szukaniem następnego jelenia. Oczywiście klient jako prawdziwy gentelman i w ogóle człowiek o wysokim morale nie będzie dochodził swoich praw w sądzie, czytaj "robił miazgi z człowieka za głupie 3 tysiące". Po prostu będzie zadowolony z tego co ma, nawet jeśli są to spartaczone schody. A fachowiec naciąga następnego klienta i biznes się kręci. Gratuluje pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 09.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 drogi szerloku-zazdrośniku, zadzwoń do feliksa i zapytaj się, czy jestem jego synem, czy w jakikolwiek sposób jestem z nim związany rodzinnie. nagraj rozmowę w formacie mp3 i wklej tu na forum. zobaczysz, na pewno odpowiedź feliksa mnie zdemaskuje. niech ludzie zobaczą, jak się blamuje! działaj szerloku, działaj. szukaj, cywil, szukaj ot taki koincydentny dr po polsku...... i co tu się dziwić prostemu stolarzowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.10.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Panowie, dajcie spokój. Młody doktorek - wykładowca nie może się teraz pastwić nad swoimi studentami, bo go zawiesili za chamstwo, to teraz szuka interlokutorów na tym forum To on napisał: "Właściwie jest marzeniem każdego człowieka - wywoływać dyskusje." Dajmy mu pomarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 10.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Zbysiu, Zbysiu, tu nie chodzi o mnie, ale o ciebie i twoje perypetie, które skrupulatnie udokumentowałeś i opublikowałeś. O to, jakiej rangi jesteś człowiekiem. W prowadzeniu interesów jest ważna nie tylko solidność, fachowość, ale także to jakim się jest człowiekiem. Ty okazałeś się być małostkowy i mściwy. Ja, jako człowiek i jako firma, po przeczytaniu twoich postów nie zrobiłbym z tobą żadnego interesu. Nie dlatego, że nie masz odpowiednich kompetencji jako specjalista od alarmów, ale dlatego że nie akceptuję twojej postawy wobec innych ludzi. Ty oczywiście za chwile napiszesz, że też nie zrobiłbyś ze mną ządengo interesu, bo jestem taki, śmaki i owaki. zwróć uwagę jednak, że skoro ja zauwazyłem, że twoja reakcja na partactwo stolarza była niewspółmierna do owego partactwa, to pewnie inni także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts