BOHO 10.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 w ogóle jakieś dziwne towarzystwo.... nikt się nikogo o takie kwestie nie pyta, a tu nagle.... doktorek "hybris" wyskakuje z jakimś tam swoim ponoć doktoratem..... potem z książkami które spłodził..... córka stolarza musi wspomnieć o jakiejś matematyce na studiach...... CO TO I KOGO OBCHODZI ? jaki ma być cel tych ujawnień ? chcecie jakoś zaszokować forum ? zrobić wrażenie ? to może już lepiej opowiedzcie o swoich preferencjach seksualnych - to może kogoś zainteresuje......seks zawsze się dobrze sprzedaje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 10.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ooo! zobacz, z trudem bo z trudem, ale jednak. długo to trwało zanim zorientowałeś się. kiedy prześledzisz historię wpisów, zobaczysz że to ty pierwszy wyciągałeś moje dane. tak samo argumentuje zbysiaczek, który grzebie w google. nie dziwię się, że to tak długo trwało, wszak obrazek twój doskonale wyczerpuje twoją istotę oraz jakość substancji szarej, którą nosisz między uszami. całuski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 10.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 spokojnie wszystko dobrze zrozumiałam, ale specjalnie tak napisałam... : ) no oczywiście ! ogólnie występuję tutaj nie jako osoba super fachowiec, to my wszyscy jakoś od początku wiemy.....żadna tajemnica..... (chociaż jak pan Trojak pisze, ze sam nie kazał nic przyklejać a potem zamieszcza zdjęcia, że coś jest odsunięte od ściany, no to albo coś rzeczywiście jest zle przypasowane, ale nie ma zdjęcia całości, wiec nie ma pewności, albo sam mógł odsunąć, albo krzywo przykleił na własną odpowiedzialność oczywiście - bo mu się nudziło w domu jak diabli i zamiast popijać browarka, wolał użerać się z tatusiem po sądach.... : )-ale wszyscy wierzą, że pan Trojak nie zawinił nic. i biegły wie..... i sąd też już wie..... czyli racja - wszyscy...... itd, itd........ każde zdanie to perełka do wyłowienia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 10.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ooo! zobacz, z trudem bo z trudem, ale jednak. długo to trwało zanim zorientowałeś się. kiedy prześledzisz historię wpisów, zobaczysz że to ty pierwszy wyciągałeś moje dane. tak samo argumentuje zbysiaczek, który grzebie w google. nie dziwię się, że to tak długo trwało, wszak obrazek twój doskonale wyczerpuje twoją istotę oraz jakość substancji szarej, którą nosisz między uszami. całuski! piszesz do obcych mężczyzn w sieci całuski...... cmook zbyniu..... ti, ti, ti........tiaaaaaa...... jak na dr to całkiem nieźle...... chociaż troszkę pederastią trąci...... nie uważasz ? chcesz się z kimś umówić, czy jak ? to chyba nie to forum..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 10.10.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ooo! zobacz, z trudem bo z trudem, ale jednak. długo to trwało zanim zorientowałeś się. kiedy prześledzisz historię wpisów, zobaczysz że to ty pierwszy wyciągałeś moje dane. tak samo argumentuje zbysiaczek, który grzebie w google. całuski! nie trzeba nic wyciągać doktorku i nic szukać! pod każdym twoim postem jest taki przycisk: www , gdzie są wszystkie twoje dane..... sam to załączyłeś...... a może nie wiesz jak to wszystko działa i zrobiłeś to bezwiednie? ostatnio to jest dosyć popularne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia134 10.10.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Panie Boho, nie odnoszę sie do Pana wypowiedzi, ponieważ jest pan dla mnie tak anonimową osobą, że może sobie pan pisać co chce....widzę, że panu też się nudzi skoro żyje pan sprawami innych i co więcej się do nich wtrąca. chciałam tylko na koniec powiedzieć ( i mam nadzieję, że tym razem już naprawdę tu nie wrócę) że weszłam na to forum jako do środowiska pana Trojaka, w końcu on tu jest stałym bywalcem, i zna forumowiczów wiec spodziewałam się jednostronnego spojrzenia na sprawę.jednakże każdy medal ma dwie strony, nawet jeśli jedna jest tylko widoczna ps dziękuję panu hybris'owi za posty które są potwierdzeniem trochę tej drugiej strony medalu. widzę,że pana nazwisko też niedługo się może znaleźć w tym temacie, bo z takimi ludźmi mamy do czynienia, dlatego lepiej zakończę chociaż z mojej strony ten wątek.pozdrowienia dla Wszystkich rozumnych ludzi tego świata... i pamiętajcie Szanowni Państwo życie to nie bajka....ponieważ Pan Trojak czuwa : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.10.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Tymczasem zamiast marnować cenny czas, proponuję zwołać naradę rodzinną i zastanowić się, jak tatuś wytłumaczy (udowodni) przed sądem pomówienia pod moim adresem. a mowił pan,że dla pana sprawa jest już zakonczona... Owszem, sprawa schodów jest dla mnie zakończona. Będzie jeszcze druga sprawa, karna, dotycząca pomówienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.10.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 zbysiuniu, użyj umowy i idź na allego łowić innego wykonawcę. może niech to będzie pan, który prostuje źdźbła traw i bierze 30 zł / h. Skonstruuj umowę, że na 10 cm2 trawnika, po wykonaniu usługi trawa na całym trawniku ma stać na baczność, pod kątem 90 stopni względem podłoża. odstępstwo choćby o 10'' od tej wartości skutkować będzie karą bezwzględnego więzienia dla wykonawcy (min. 25 lat), przepadkiem jeg mienia na twoją korzyść (włącznie z potencjalną: żoną, córkami, psem, kotem, świnką morską). pamiętaj, aby wszystko skrupulatnie udokumentować. weź dobrą ekierkę, cyrkiel, lustrzankę cyfrową, najlepiej nikona z obiektywem makro (NIKOR), z lampą pierścieniową. pamiętaj, żeby sąd nie miał złudzeń! żeby forumowicze nie mieli złudzeń! Szkoda mi tych Twoich studentów. Mam nadzieję, że już do nich nie wrócisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 10.10.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 zbysiuniusiunieczku, jesteś empatą? nie są obce tobie uczucia wyższe? fiu, fiu bobasku mój ty zazdrosny! a sprawiałeś wrażenie boota sądowego, który potrafi dukać jak mantrę: pozwę cię, pozwę cię, pozwę cię... om mani padme! om całuski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 10.10.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 zbysiuniusiunieczku, jesteś empatą? nie są obce tobie uczucia wyższe? fiu, fiu bobasku mój ty zazdrosny! a sprawiałeś wrażenie boota sądowego, który potrafi dukać jak mantrę: pozwę cię, pozwę cię, pozwę cię... om mani padme! om całuski! Czy przypadkiem nie powinieneś odwiedzić lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 11.10.2008 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 zbysiuniusiunieczku, jesteś empatą? nie są obce tobie uczucia wyższe? fiu, fiu bobasku mój ty zazdrosny! a sprawiałeś wrażenie boota sądowego, który potrafi dukać jak mantrę: pozwę cię, pozwę cię, pozwę cię... om mani padme! om całuski! Czy przypadkiem nie powinieneś odwiedzić lekarza ? Po co? Żeby obraził i lekarza? Co to jest hybris wiedziano już za czasów starożytnych (nota bene dla Arystotelesa oznaczała okazywanie całkowitej i jawnej pogardy dla innych). Przecież on w ten sposób się dowartościowuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 11.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 zbysiuniu, jak już dowiodłeś, że nie jesteś alter ego swojego imiennika z PiS-u, który słynie z tego, że pozywa dawnych kumpli z akademika z czasów studenckich, to teraz pozostało tobie popracować nad sobą, nad atrybutami charakteru, abyś nie musiał się po raz trzeci budować. teraz następuje interrogatywna część wypowiedzi: 1) czy pozywasz swoich sąsiadów za to, że spoglądają n a ciebie podejrzliwie (może niektórzy nawet z niepokojem) 2) ilu sąsiadów dawnych i obecnych wezwałeś do sądu? 3) czy pozwałbyś do sądu rodzonego brata / mamę / tatę / syneczka / córeczkę / żonę? (niepotrzebne skreślić) 4) kiedy nauczysz się konstruować umowy bez błędów ortograficznych, zwanych pospolicie: bykami? pozdrawiam cię serdecznie mój ty zazdrośniku od czarnego piaru cmoki całuski ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 11.10.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 zbysiuniu, jak już dowiodłeś, że nie jesteś alter ego swojego imiennika z PiS-u, który słynie z tego, że pozywa dawnych kumpli z akademika z czasów studenckich, to teraz pozostało tobie popracować nad sobą, nad atrybutami charakteru, abyś nie musiał się po raz trzeci budować. teraz następuje interrogatywna część wypowiedzi: 1) czy pozywasz swoich sąsiadów za to, że spoglądają n a ciebie podejrzliwie (może niektórzy nawet z niepokojem) 2) ilu sąsiadów dawnych i obecnych wezwałeś do sądu? 3) czy pozwałbyś do sądu rodzonego brata / mamę / tatę / syneczka / córeczkę / żonę? (niepotrzebne skreślić) 4) kiedy nauczysz się konstruować umowy bez błędów ortograficznych, zwanych pospolicie: bykami? pozdrawiam cię serdecznie mój ty zazdrośniku od czarnego piaru cmoki całuski ciasteczka Doktorku, chyba leki Ci nie pomagają Strasznie pomagasz Araszkiewiczom dbając o to, żeby ten wątek kilka razy dziennie był na pierwszej stronie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 a jednak przeczuwałem, że gość ma jakiś ukryty cel ! ZBYCHU ! on chce się po prostu z Tobą umówić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 11.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 zbysiuniusiu, teraz zaczynasz się martwić o stolarza, który zniszczył dzieło twojego życia - cudownie docięte gresy na stopniach schodowych? zbysiuniusiu, jak tak dalej pójdzie, może nie za miesiąc i nie za rok, ale na pewno kiedyś to nastąpi (twoja ewolucja w kierunku pełni człowieczeństwa jest raczej powolna), to wystosujesz pismo nie do sądu, ale do Watykanu z prośbą o beatyfikację tego pana. w tym czasie rozpoczniesz proces samoumartwienia, odziany w wór, z zepsutym laptopem na szyi będziesz pielgrzymował, wydzielając odor sanctitatis, i wołał: "nie winny on! nie winny! a ci, którzy sądzą inaczej, niech uważają, bo ich pozwę!" zbysiuniusiunieczku, ten cały wątek jest spowiedzią z twojego ego, twojego pięknego wnętrza, twojego ducha, twojej definicji człowieczeństwa. Niech zatem wątek ten jak najdłużej dominuje w rankingu! całuski mój ty wiecznie pozwująco-budujący zazdrośniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 11.10.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Nastrój urojeniowy, w wypowiedziach porozrywane wątki myślowe, treści urojeń prześladowczych, posłannictwa, wielkościowe, bez poczucia choroby, aktywność złożona wybitnie wzmożona, nieukierunkowana. Czyżby zespół paranoidalno-maniakalny? To jest ponoć nieuleczalne, chociaż farmakologicznie można skutki łagodzić. Gdyby JM Rektor te wszystkie wypowiedzi przeczytał to pewnie by się chłopina ucieszył że studentów uratował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoralik 11.10.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 hybris, ty jesteś wykładowcą akademickim??? Przecież to chyba jest jakieś nieporozumienie Jak osoba niezrównoważona psychicznie i emocjonalnie może być wykładowcą? Widzę, że jesteś dostawcą materiałów budowlanych i ten profil bardziej mi pasuje jak czytam twoje wypowiedzi. Występujesz tu na forum jako firma i podpisujesz się nazwiskiem. Nie wstydzisz się pisać tu takie głupoty? Przecież nikt nie będzie robił interesów z osobą niezrównoważoną. Coś się przykleił do tego wątku? Obrońca uciśnionych się znalazł! Stolarz spartolił robotę, więc dostał za swoje i o czym tu deliberować? Zbych odzyskał przynajmniej część pieniędzy. Gdzie tu widzisz krzywdę stolarza? Bardzo dobrze, że Zbych założył ten wątek. W pełni popieram jego działanie i zapewne inni inwestorzy również. Przynajmniej jak ktoś przeczyta ten wątek, to będzie omijał szerokim łukiem tego stolarza. Jesteś spowinowacony z tym stolarzem? Pewnie tak, bo jaki miałbyś interes, aby bronić partacza. Chyba, że jako budowlaniec też miałeś sprawy w sądzie i było to dla ciebie tak traumatyczne przeżycie, że teraz napiętnujesz każdego inwestora, który pozywa do sądu niesolidnego dostawcę lub wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.10.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 całuski mój ty wiecznie pozwująco-budujący zazdrośniczku może na uczelni nie wszystkim chłopakom podobały się takie teksty doktorka i dlatego musiał zostać Wielkim Przedstawicielem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Myślę, że Zbych popełnił jeden kardynalny błąd : paragraf 7. To nieludzkie. Czy to kwota 3k czy 30k czy 300k - nie o to chodzi.Chodzi o to , żeby nie dać sie rolować różnej maści kombinatorom. Chodzi o ZASADY. Nikt tu nikomu łaski nie robi : fachowiec daje pracę, klient płaci ciężko zarobione pieniądze. Teraz ten fachofiec za takie schody krzyczy 10k i robi kuku następnym ludziom.Właśnie dzięki postawie: nie będę się kłócił o 3tys. - jest tylu kombinatorów i partaczy. Zbychu - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.10.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 http://www.keramik.hybris.pl/targi-lipsku-2006-p-37.html fajnie jest zobaczyć człeka, który się tak ośmiesza hybris jesteś gejem?? jakby co, to nie masz żadnych szans u Zbycha marne wysiłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts