Bernard1978 04.12.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 witam, szukam jakiejs interentowej oferty rolet, które można zamontować w szafkach. udało mi się znaleźć cos takiego:http://skocz.pl/rolety ale na stronie producenta nie ma więcej szczególów, ze o sklepie internetowym nie wspomne. Chcę zbudować szafkę o wysokości około 2m z takim właśnie zamknięciem. będę wdzięczny za jakis linki gdzie moża takie rowiązania obejrzeć i zamówić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 13.01.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 poszukaj sklepów z akcesoriami meblowymi w swoim mieście...często sklepy oferują juz systemy na wymiar... choć 2 m wysokości(ciekawe jaka szeroka)... ciężko będzie...nie wiem czy taka roleta nie będzie musiała mieć wspomagania.... bardziej bym tu polecał rolety Rehau niż Thermoplast . Więc podsumowując : wycieczka do sklepu w okolicy i kupno na wymiar lub na listewki. Pierwsza opcja napewno wygodniejsza bo masz gotowy system...w drugiej zostanie Ci listwa zamkowa bo jej całej nie wykorzystasz i odpady z poszczególnych listewek (i tu zależnie od szerokości mebla)Jest jeszcze opcja telefonu do firmy Gryc z w-wy i zmówić na wymiar.... kiedyś sprzedawali. Pamiętaj żeby był to system zewnętrzny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts