Rom 05.12.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1444972,69,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.12.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2006 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 nie ale zastanawiałem sie nad tym lekiem dla konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Jak sprawdzisz, to coś napisz. Jak już kupię konia - będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 nie ale zastanawiałem sie nad tym lekiem dla konia tez sie zastanawiam , bo np.w Niemczech w kazdej aptece mozna go kupic ( nie jest wcale tani ) przywozilam go nawet grzecznosciowo pewnej starszej pani , bo podobno pomaga jej na chore stawy nie omieszkalam otworzyc i musze powiedziec , ze pachnie jak masc mentolowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.12.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 trzeba troszkę uważać. Ostatnio miałam w ręku chyba tą końską maść, jest w niej po prostu końska dawka hydrocortisonu. Nie wygląda na szkodliwą, jeżeli się posmaruje raz kiedyś cienko i nie na śluzówki to może nawet być skuteczna, tam są zwykłe składniki tylko w większych dawkach. Jednak nie polecam do stosowania przewlekłego, skutki mogą być opłakane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 07.12.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Kiedys spotykalem sie w Niemczech , teraz ( w innym opakowaniu ) trzymam w rekach kupiony w moim sklepie spozywczym za ok. 9 zl - 500ml Pferdebalsam.Na spodzie doklejona karteczka po polsku-" Balsam konski- krem zawiera ekstrakty olejkow eterycznych.Daje uczucie relaksacji stawow .Dobrze sie wchlania.Kosmetyk przeznaczony dla ludzi .Nie moze byc stosowany przez dzieci." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Sam jako cyklista stosuję "końską maść" i jest faktycznie dobra, choc nie kupiona w Polsce tylko za zachodnia granicą. Ale działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 jeżeli tylko olejki eteryczne, to nie szkodzą. Ale warto sprawdzić w składzie, czy nie ma sterydu (hydrocortisonum) To co mi pokazywali mieło, nmoże to była jakaś odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.12.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Sam jako cyklista stosuję "końską maść" ... Mały cyklicznie podnosisz cieżary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 07.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Pferdebalsam-Aqua-Cetearyl Alcohol-Stearic Acid-Paraffinum Liquidum-Glycerin-Ceteareth-20-Ceteareth-12-Dimethicone-Camphor-Menthol-Eucalyptus Globulus Oil-Chamomilla Recutita-Melissa Officinalis-Achillea Millefolium-Viscum Album-FFoeniculum Vulgare-Humulus Lupulus-Valeriana Officinalis -Urea-Propylene Glykol-Sodium Carbomer-Benzyl Alcohol-2-Bromo-2-Nitro-Propane-1,3-Diol-Iodopropynyl Butylcarbamate-Phenoxyethanol-Methylparaben-Ethylparaben-Propylparaben-Butylparaben-Cl.42090 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.12.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Sam jako cyklista stosuję "końską maść" ... Mały cyklicznie podnosisz cieżary ? Cyklistycznie pendałuję... A po zbyt długiej trasie wysiadają mi kolana (taki drobny uboczny efekt po wypadku przy wyrębie w lesie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 wygląda, że tam nie ma nic złego. Prawdę mówiąc, dobrego tyle samo, co w popularnym "kotku". Ciekawe, dlaczego ludziom pomaga? Muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 10.12.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 nie ale zastanawiałem sie nad tym lekiem dla konia tez sie zastanawiam , bo np.w Niemczech w kazdej aptece mozna go kupic ( nie jest wcale tani ) przywozilam go nawet grzecznosciowo pewnej starszej pani , bo podobno pomaga jej na chore stawy nie omieszkalam otworzyc i musze powiedziec , ze pachnie jak masc mentolowa Niedawno prosiła mnie o tą maść sąsiadka, abym ją jej przywiózł z Niemiec. Powiedziała, ze to na stawy. Myślałem, ze sobie żartuje, a tu czytam, że to poważna sprawa pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts