Cpt_Q 05.12.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8630522,wiadomosc.html?ticaid=12ce0&_ticrsn=3 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7d/Candleburning.jpg/150px-Candleburning.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7d/Candleburning.jpg/150px-Candleburning.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.12.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szkoda ludzi Teraz czekam na ruch Kaczyńskich, w końcu zginęli niejako na "polecenie" jednego z szych z rządu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 05.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Miałem nadzieję ze leża...ale w jakimś motelu po tym jak usłyszałem że zrobili duże zakupy na stacji benzynowej. Coż taka karma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Kur....przez jakiegoś gnoja zginęły dwie osoby Przepraszam, ale mnie nosi. Jak sobie myslę, że mojemu mężowi mogłoby się coś stać przez takiego frajera, to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ano, jakby dostał polecenie służbowe to musiałby jechać .. Mnie natomiast zastanawia, czy dla rodzin poległych Policjantów Premier również przewiduje jakieś odszkodowania czy zapomogi. Jak nie, to będzie ostatnim #@^%$^%$#@ *(ZAKODOWANO), żałoby narodowej nie musi ogłaszać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Mariusz, w co Ty wierzysz??? Mają ubezpieczenie w PZU. Stwierdzą, że 125 tyś (takie jest ubezpieczenie na życie policjanta) wystarczy. A taki p@#%$&* Serafin za chwilę znajdzie inna ciepłą posadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.12.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ano .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Brakuje słów. ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 tragedia i wielkie wyrazy współczucia dla rodzin a mnie przy okazji tego wydarzenia uderzyła jedna sprawa ... o tym że policjanci, wojskowi i pewnie jeszcze tysiąc innych zawodów w ramach obowiązków służbowych załatwią to i owo na "prośbę szefa" na która oczywiście nie ma możliwości odmówić to chyba jasne i oczywiste dla wszystkich ... tak samo jak to że nie powinno tak być ... a dzisiaj się dowiaduję z informacji jak to cała nasza miłościwie panująca klasa polityczna jest oburzona tego typu praktykami ... czy oni już naprawde tak się wyrwali z codzienności że do wczoraj sobie z tego sprawy nie zdawali ?? ledwo z 5 m-cy temu FAKT zrobił prowokację i później aferę że ktoś tam z jakiegoś ministerstwa wysłał bez namysłu służbowy samochód po (niby) ojca dyrektora ... wtedy też miał być temu położony kres ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 05.12.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Najgorsze jest to, że niektórzy politycy wykorzystują tę tragedię dla własnych interesów. I teraz z pewnością rozpoczną się pokazowe kontrole, które tylko pogorszą sytuację, jaka panuje w tej instytucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 a policjanci będą "rypać" po 17 godzin za 1400 zł. I nikogo nie obchodzi, że między jedną a drugą służbą śpią po 3,4 godziny. Dopiero jak dochodzi do tragedii to wtedy wszyscy nagle dostają olśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 05.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 też się tego obawiałam... mnie jakoś nikt za darmo do domu nie odwozi - muszę albo skołować kierowcę, albo brać tasksówkę (tak to jest, jak się jest sierotką marysią bez prawa jazdy). takie "międzyresortowe przysługi" wprawiają mnie w osłupienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 06.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Minister Dorn przepytywany przez dziennikarza radiowych "Sygnałów Dnia" bagatelizował użycie policjantów i służbowego auta do prywatnych celów. Mówił: "... że policjanci podwożą się, czasem nawet podwożą kolegów w rejonie patrolowania, to jest tak powszechną praktyką i skądinąd zrozumiałą...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 06.12.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 To jak policja traktuje swoich pracowników naprawdę to wiedzą najlepiej ich rodziny...mój mąż rzadko cokolwiek opowiada, ale jeśli to ...wtedy wiem że znów ma dość. I za ile? Tak jak Agnieszka piszesz, za marny grosz.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dokładnie, ale gdziekolwiek się czyta to jak oni sie opier...że wczesna emerytura itd....tylko nikt nie widzi jak i za ile pracują i jak się narażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts