emile2 06.05.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 witam mam juz projekt z wszystkimi po prostu kompletny i pozwolenie na budowe 18 kilometrów od centrum krakowa i zastanawiam sie ile bedzie kosztował stan surowy dom w kształcie dworku z porothermu 44 p+w z piwnicą (niestety spadek terenu wymusił ja na mnie ale sie przyda )parter i poddasze szerokosc budynku 15.5 metra długi na 12 metrów garaz w piwnicy duzy taras nad piwnicą dwa balkony itp prosze o pomoc w znalezieniu dobrej ekipy z okolic krakowa materiały do budowy zalatwie sam interesują mnie koszty robocizny mó email to [email protected]ów .pl pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel.Kotoniak 06.05.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Buduję domy w Krakowie i w okolicach Jestem zainteresowany wykonastwem Pana domu .Posiadam liczne referencje. Mam własny sprzęt .Po obejrzeniu projektu mogę zrobić dokładną kalkulację.0604192084012 3732283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts