martynka1 19.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Tulla trzymaj się, też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Tulla, strasznie mi przykro, że Cię to spotkało . Mam nadzieję, że szybko uda Ci się ponownie zobaczyć tę drugą kreseczkę na teście. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 21.01.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Bardzo Wam wszystkim dziękuję - za wsparcie i za pozytywną energię już jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacisko 03.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Tulla, My z mężem robiliśmy bobasa ponad rok. Ja jestem dziwna, bo nie chciałam mieć dziecka spod znaku raka. Ustaliliśmy że we wrześniu i październiku będziemy się zabezpieczać. Czułam się oszukana i zagubiona, kiedy okazało się że jestem w ciąży! Nasz synek urodził się 4 lipca 2006 po 14 godzinach porodu rodzinnego w końcu zrobiono mi ciecie cesarskie. Czytałam dzisiaj felieton wokalistki ONA i miałam wrażenie że pisze ona o mnie a nie o sobie Chcę Ci tylko powiedzieć że jak sobie "odpuścicie" to na pewno się uda, nie wszystko da się zaplanować pozdrawiam, życzę cierpliwości, zdrowia i jeszcze raz cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts