olutka75 05.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czy kolor mebli z drewna musi grac z kolorem drzwi? jestem trochę przerażona, bo juz zamówiłam meble- czereśnia, a dopiero w domu się zorientowałam, ze drzwi mam ciemne. Co myślicie? Jest to wałsciwie mala toaleta, kolor płytek- zieleń z pomarańczem. Boję się, ze nie będzie dobrze wygladać, bo mebelki stoją zaraz obok drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 06.12.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 wyciagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 08.12.2006 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Szczerze mówiąć osobiście bardzo mnie to razi jeśli te kolory nie są zgrane. To się tyczy kazdego pomieszczenia, nie tylko łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts