niciacia 06.12.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Otrzymałem pismo z urzędu skarbowego, że niesłusznie odliczyłem odsetki od kredytu na budowę domu, ponieważ w latach poprzednich mieszkałem w mieszkaniu z kredytem spółdzielczym i ogliczałem spłaty tego kredytu, a to jest kwalifikowane jako duża ulga budowlana. Niby rozumię - troche będzie bolało, ale przecież mogło być gorzej Mam w związku z tym dwa pytania do znawców tematu: 1. czy spłacając kredyt spółdzielczy kwalifikowany jako duża ulga budowlana nabyłem do niej prawa i mogłem w roku 2004 kiedy budowałem dom odliczyć faktury na budowę domu 2. jeżeli odpowiedź na pierwsze pytanie brzmi TAk, to czy mogę złożyć korektę zeznania podatkowego za rok 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 06.12.2006 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 No i byłem w US i już wszystko wiem. Oni mnie "oskubią", a ja ich nie. I już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts