Jerzysio 06.12.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 To ja poproszę o naljepeczki, proszę ! J ... dodam, że byłem b. grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 ja też! ja też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Jasssssne, facet i grzeczny....te dwa słowa się wykluczają . To ja byłam grzeczna i tez chcę prezenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 a ja potrzebuję drugi kubeczek dla mężusia - też był grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.12.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Jasssssne, facet i grzeczny....te dwa słowa się wykluczają . To ja byłam grzeczna i tez chcę prezenty. Smoczyce nei dostają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Aaaaaa, to dyskryminacja . Smoczyce też muszą dostac bo to wymierający gatunek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.12.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Aaaaaa, to dyskryminacja . Smoczyce też muszą dostac bo to wymierający gatunek . Niech ci będzie!!! Ale jak sie gatunek za bardzo rozmnoży... To dopiero będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Nie rozmnoży....obiecuję.....zakończyłam produkcję w wieku 2561 lat z dobytkiem dwóch smoczątek płci żeńskiej....teraz na nie kolej , ale to dopiero za jakieś 1528 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 06.12.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A inwestorom budującym niezgodnie z zatwierdzonymi projektami czy stosującym materiały bez aprobat wręczy piękne, srebrzyste RÓZGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Eeee tam, rózgi....jak dobrze kombinują to rózgi im niestraszne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 rózga też może być. Wszak oznacza, że ktokolwiek o obdarowanym pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 No to oki, w zasadzie taka rózga tez w domku może się przydać....w sypialni również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.12.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Po ile takie rozgi mozna sprzedac na allegro? Jestem zainteresowany wieksza iloscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Hmmmm, majątek możnaby na tym zbić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.12.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Po ile takie rozgi mozna sprzedac na allegro? Jestem zainteresowany wieksza iloscia uważaj bo jak odrośnie to się zrobi z rózgi kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 06.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Świty Mikołaju ja bym chciał : betoniarkę, wkład kominkowy, obudowę do kominka, okna, drzwi zewnetrzne i wewnętrzne, szambo, wełnę na ocieplenie dachu, ogrodzenie, kostkę brukową, kabine prytsznicową, glazurę, etc. etc. etc. no i jeszcze mercedesa najlepiej VITO Nie wiem czy Święty masz taki worek, na tyle prezentów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Świty Mikołaju ja bym chciał : betoniarkę, wkład kominkowy, obudowę do kominka, okna, drzwi zewnetrzne i wewnętrzne, szambo, wełnę na ocieplenie dachu, ogrodzenie, kostkę brukową, kabine prytsznicową, glazurę, etc. etc. etc. no i jeszcze mercedesa najlepiej VITO Nie wiem czy Święty masz taki worek, na tyle prezentów?? Haha dużo tych prezentów A ja poprosze tylko 50tys a sam se juz kupie prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.12.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Po ile takie rozgi mozna sprzedac na allegro? Jestem zainteresowany wieksza iloscia uważaj bo jak odrośnie to się zrobi z rózgi kij Bede nim bil chlopakow na Mileszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 06.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A do mnie przyjedź podkasaj rękawy i weź się do roboty bo grzeczni chłopcy od roboty to chyba wyjechali do Laponii czy gdzie tam mieszkasz a ja pojadę leczyć nerwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 a ja tak tylko nieśmiało napomknę iż również grzeczna byłam pozdrawiam wszytich grzecznych budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts