jea 06.12.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja też chce ino troche byłem grzeczny bo ja taki zły jestem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.12.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja to bym chciała poziomicę, kubek nie-czerwony i naklejkę - wszystko z Muratorem w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Kubek ,kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 06.12.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja poproszę o ładną siekierkę. No i ewentualnie 6 kubeczków, a co!,, rodzinkę mam dużą, Ale jak będzie tylko jeden, to nawet mocno się nie obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zavadcoff 06.12.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 NO! Przydałby się kubeczek do popijania ciepłej herbatki ze wzmacniaczem w zimie na budowie PAweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia1966 06.12.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja chcę ŻYĆ w normalnym kraju-to jest moje "malutkie" życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja chcę ŻYĆ w normalnym kraju-to jest moje "malutkie" życzenie. Haha tego akurat nie da się spełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia1966 06.12.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A może poprosimy Wszyscy? Rozłóżmy nasze prośby na dzisiejszy dzień i na cudowny czas świąt . NIEBIOSA POMOGĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 06.12.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 kubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 kubeczek to nic trudnego. Wylicytuj kartkę a w prezencie dostaniesz kubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.12.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja chcę ŻYĆ w normalnym kraju-to jest moje "malutkie" życzenie. No skoro musisz, to wyjezdzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 nieźle , kolezankę wyganiasz...... zawsze trzeba miec nadzieję....nastanie czas bez kaczorów i koni to może się zmieni coś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 06.12.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 nieźle , kolezankę wyganiasz...... zawsze trzeba miec nadzieję....nastanie czas bez kaczorów i koni ....... i bez smoczyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 06.12.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja poproszę o ładną siekierkę. No i ewentualnie 6 kubeczków, a co!,, rodzinkę mam dużą, Ale jak będzie tylko jeden, to nawet mocno się nie obrażę Święty Mikołaju. Żona powiedziała że nie będzie rąbać drewna, to ja już nie chcę tej siekierki, tylko kubaczek daj mi jeden, prose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 No jak bez smoczyc....już gdzies wspomniałam że to jawna dyskryminacja . No a co do siekierki....to przeca ktoś to drewno i tak musi porabać..... .Siekierka i tak sie przyda.....Tobie.....skoro żonie nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja poproszę o ładną siekierkę. No i ewentualnie 6 kubeczków, a co!,, rodzinkę mam dużą, Ale jak będzie tylko jeden, to nawet mocno się nie obrażę Święty Mikołaju. Żona powiedziała że nie będzie rąbać drewna, to ja już nie chcę tej siekierki, tylko kubaczek daj mi jeden, prose A z kubeczkiem nie ma problemu Potwierdzamy: każdemu kto wylicytuje kartkę, wyślemy upominek od Świętego Mikołaja - kubek MURATORA. Zapraszamy, wesprzyjcie tę skromną akcję na forum. 40 dzieci z lekkim upośledzeniem zamiast po szkole palić papierosy, przeklinać i wystawać na rogu, ma pasjonujące zajęcia, które czynią je równymi innym dzieciom. To wielka sprawa warta nawet małego udziału każdego z nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 06.12.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Hurra!!! Edzia obiecała mi kubek, Hurra!!! Edzia obiecała mi kubek, Hurra!!! Edzia obiecała mi kubek, Widzisz smoczyco jakie mam względy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Hurra!!! Edzia obiecała mi kubek, Hurra!!! Edzia obiecała mi kubek, Hurra!!! Edzia obiecała mi kubek, Widzisz smoczyco jakie mam względy Jak wylicytujesz kartkę po godziwej cenie to mogę Ci odstąpić nawet swój osobisty muratorowy kubek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 06.12.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Edzia, już troszkę mniej Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Hihihihihi...... i co? Masz takie same względy jak smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts