bzynio 06.12.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 witam!! Takze jestem grzeczny i zawsze taki byłem, poprosze o naj prezęcik.....dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 06.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Hihihihihi...... i co? Masz takie same względy jak smoczyca Zawsze myślałem, że smoczyce nie są takie wredne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ależ nie są ..... ....chociaż....hmmmmm....sama nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 07.12.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ja też chcę prezenta taki malusi kubeczek dla mojej żonci , takiego ma stresa w związku z tą budową a reczej kredytem ,że chcę dla niej kubeczek Dla siebie to sobie sam wylicytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ja też mam stresa z kredytem....na słowo expander mi sie zimno robi....ale trza przez to przejść, bez kredytu ani róż...hmmmm....chyba ani rusz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.12.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A ja bym chciała glebogryzarke, ze 150 daglezji do posadzenia, trzy przyczepy kory do drzewek. Może tez być piła spalinowa lub siekiera-dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 No do czego to już doszło.....żeby kobieta zamiast perfum i futra wolała glebogryzarkę i piłę spalinową.... Takie trudne czasy najstały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 07.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A ja bym chciała glebogryzarke, ze 150 daglezji do posadzenia, trzy przyczepy kory do drzewek. Może tez być piła spalinowa lub siekiera-dobra. I jeszcze sama chce siekierkę i to po dobroci. Już prawie się w niej zauroczyłem. Panie Bożę, jak to cudownie mieć taką żonkę co Ci sama drewek narąbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.12.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A do mnie przyjedź podkasaj rękawy i weź się do roboty bo grzeczni chłopcy od roboty to chyba wyjechali do Laponii czy gdzie tam mieszkasz a ja pojadę leczyć nerwice .........chyba byłam super grzeczna w tym roku powiedziałam i mam dzięki Mikołaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.12.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 acca5 przecież Ty jesteś Świętym Mikołajem! To Ty masz dawać a nie dostawać! Mikołaju królu złoty weź się wreszcie do roboty, bo ja za Ciebie tych prezentów dawał nie będę!!! . No to z Mikołajowym pozdrowieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.12.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Przypominam, ze licytacja trwa do dnia dzisiejszego do godz. 15 tej.Jeszcze można licytować 3 kartki które na chwilę obecną wróciły do licytacji z ceną 0 zł. Serdecznie zapraszam do licytacji zwłaszcza tych którym bardzo na kultowych kubkach Muratora zależy pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts