Paulka 06.12.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Pytanie jw: Chodzi mi o szanse załapania sie na ulgę odetkową.Czy jest szansa załatwienia formalności do końca roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 06.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Szansa jest, ale wg mnie słabo. Ja w boomie dostałem po niecałym miesiącu, ale sprawa było o tyle łatwa, że kredyt był na działkę powstałą z podziału wiekszej i bank udzielał juz kredytów na inne działki, które wydzieliły się z tej samej, co moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.12.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 kurcze, chyba sie za późno obudziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 06.12.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Zależy od banku. Ja w Millennium dokumenty złożyłam 10,11,06 a umowa juz tam na mnie czeka od kilku dni. Najszybciej podobno w Nordea.pozdr.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.12.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Zależy od banku. Ja w Millennium dokumenty złożyłam 10,11,06 a umowa juz tam na mnie czeka od kilku dni. Najszybciej podobno w Nordea.pozdr.u. a jakei masz doświadczenia z tym bankiem? Bo wydaje mi się, że ich oferta jest najkorzystniejsza dla nas,ale słysze też wiele niepochlebnych opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 06.12.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Generalnie pierwszy raz w życiu biorę kredyt, poszłam do MILLENNIUM poniewaz znajomy bankowiec powiedział mi, że warto. Rozmawiałam tam z miłą panią, która pilnuje mojej sprawy. Analitycy trochę się gubią, ale jeszcze jestem cierpliwa...teraz właśnie otrzymałam na maile umowę i ma dużo błędów merytorycznych...więc czytam.... i nie podpiszę dopóki nie poprawią....ale warto ich pognębić...U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 07.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 1,5 tygodnia od złożenia wniosku do podpisania umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riood4 20.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Nie wiem o jakich bankach piszecie.Ja składałam (miedzy innymi w Millenium)w czerwcu i czekałam do września na decyzję.Dodam, że jesteśmy kredytobiorcami, których banki "witają z otwartymi ramionami" świetne pensje, dobre umowy o pracę, brak kart kredytowych, kredytów, nawet lodówki w życiu na raty nie brałam, żadnych rat, pozytywna weryfikacja BIK. A mimo to 3 m-ce czekania na rozpatrzenie wniosku to chyba jednak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts