Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ach ci podwykonawcy

Recommended Posts

Cześć.

Powiedzcie mi czy tylko my mamy takiego pecha do podwykonawców!!!???

Fioła mozna dostać do głowy.

Od samego początku mieliśmy pecha.

DOBIERAJCIE ICH OSTROŻNIE!!!

U nas zaczęło się od załatwiania pozwolenia, a jesteśmy przy dachu i dalej to trwa. Nie polegajcie na znajomych. To jest największy błąd przy budowie.

do brzoza.

Może nic nie sknocili ale zostawili mnie na lodzie bez dachu i i innych rzeczy np taras ściany działowe a kase wzieli a nawet mieli nadpłacone. Bo miał trudności i prosił. a teraz ja musiałam załatwiac dekarzy i dodatkowo muszę im za to płacic a kasy brak. i wogóle jest niepoważny wszystko na ostatnią chwilę a przy tym nasza robota się ciągnie.

Sanna

dokładnie ten sam problem opisuje AGA44 ... wykonawca wziął kase z góry, obiecał dokończyc taras i wymysla wszystko aby sie z tego wykpić

niestety w w rozliczeniach finansowych trzeba raczej niedopłacać niz nadpłacać jesli sie chce miec skończona robota

rynek jest rozchwiany i zaczyna brakowac rąk do pracy

wykonawcy nie chca podnosic sie z cena w trakcie roboty ale tam gdzie uznali ze przestaje im sie opłacac, porzucaja robote i łapia takie za które ktos im oferuje więcej

podejrzewam ze tego typu posty będa pojawiały sie na forum coraz częściej,

próbuj go jeszcze wziąść na litość ...

pzdr

co do mojego podwykonawcy to szkoda gadać.

Mam nadzieję że na wiosne będzie chciał zarobić i ociepli mi dom ale wtedy to ja go załatwie dlatego na razie jestem grzeczna i cicha a potem sie pożegnamy.

Ale za to nowych dekarzy mam jak blyskawica. W ciągu trzech dni uwineli się z więżbą a to nie lada problem. Mam dach czterospadowy z czterema giblami. Super to przynajmniej cieszy. Polecam ich.Robią w okolicach żywca. Jak ktoś chce to dam kontakt.