nnatasza 11.10.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 WSZYSTKIEGO "NAJ" DLA 40-LATKÓW!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 za miesiąc podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.10.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Tesca i nie zapomnij zaprosić wszystkich równolatów do Kawiarni Klubowej na ,,Jampressssssssssskę Tesssssssski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 12.10.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Do 40-tki brakuje mi 2 mies i 10 dni. Uważam, że urodziliśmy się "akurat". Na tyle wcześnie, że życie nauczyło nas radzić sobie w trudnych sytuacjach, a na tyle późno, aby załapać się jescze na "kapitalizm" zanim pójdziemy na emeryturę. Współczuje naszym rodzicom, oni męczyli się całe życie i mają po 1000 emerytury, ale też nie chciałbym się znaleźć w skórze obecnie kończących szkoły (myślę o większości, a nie o kilku "lukratywnych" kierunkach). Tyle, że chętnie bym teraz wyłączył kalendarz na 10 lat. Czy ktoś wie jak się wyłącza kalendarz (propozycja śmierci nie wchodzi w rachubę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.10.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Krzyss, tylko hibernacja... Walt Disney wiedział, co robi... A poważnie... możemy zacząć współczuć sobie... starzenie się społeczeństw grozi wielu państwom brakiem wypłacalności w stosunku do przyszłych emerytów... i nie można być pewnym nawet tego ekwiwalentu - obecnych 1000 zł... _____________________________ Kto dożyje - biedny będzie. Kto umiera - biedny już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Zapisuję się do klubu. W styczniu "stuknęło" mi dokładnie 40 lat. "Stuknęło" mi też żeby postawić dom A może mi "odbiło" a nie "stuknęło" No to pozdrawiam rówieśnika nie tylko wiekowego ale i budowlanego. Ja również mając 40 na karku w końcu zdecydowałem sie podjąć budowlany trud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.10.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Powtórzę to, co już raz napisałem w innym wątku: 40 lat to nic innego jak 18 lat + 22% VAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b-obi 12.10.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 40 "stuknęło" w lipcu, a "odbiło" / i to chyba nie żle / dwa lata temu. Po przekonaniu lepszej połowy, a nie było to proste, w tym roku zakupiliśmy swój kawałek planety i kończymy papierki. Na wiosnę "dziura" i dalej do góry- jak Bóg i banki pozwolą. Ostatecznym argumentem było - jak nie teraz to kiedy ?? Poczułem się całkiem, całkiem... nowe wyzwania, cele, marzenia..., a że czasami szlag mnie trafia... Jestem z natury optymistą i myślę, że na 42 urodziny będę grzał stare kości przy kominku Pozdrówka dla wszystkich 40-latków Niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 13.10.2003 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Tylko, że ja (chodzi o hibernację Ponurego) chciałbym, aby tylko kalendarz się zatrzymał. Reszta niech mi płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 13.10.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 ... Jestem z natury optymistą i myślę, że na 42 urodziny będę grzał stare kości przy kominku Pozdrówka dla wszystkich 40-latków Niech się mury pną do góry A musisz wiedzieć, że po budowie to kości bolą, aj bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.10.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Dodam jeszcze, że można sobie nieźle zszarpać nerwy... ...ale to uspokajające ciepło kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caps.el 22.10.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Chyba już czas dosznurować do czterdziestolatków - za miesiąc 40 lat pęknie. Ale to złote czasy - kaski trochę jest, w pracy da sie wyżyć i dorobić, zdrówko niczego,niczego, życie rodzinne ustabilizowane. Do pełnego szczęścia brakuje mi kawałka ogrodu i małego domku. Z ogrodem jeszcze nie jest tak źle - mam 0.25 ha pola na którym mam postawiony wagon "wóz Drzymały", parę drzew, kwiaty, warzywka. Pełna rekreacja. Pole czeka na przekwalifikowanie od 4 lat (plan zagospodarowania gminy się uchwala jak po grudzie). Wtedy miałem nadzieję że 40-stkę spędzę na werandzie swojego domku z rodziną i przyjaciółmi. No ale Bozia jeszcze nie dała. Nic straconego - wieść gminna niesie że wiosną będzie można zaatakować urzedników, architektów i budowlańców - oraz samemu zakasać rękawy. Nie damy się! Pozdro dla wszystkich czterdziestolatków Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 cap.sel łoj za 4 dni .....tka pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 03.01.2004 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Od niedawna mam dostęp do internetu i forum,ale poczułam się jak w domu odnajdując ten temat,bo to nie tylko o budowaniu ale również mój rocznik.Pozdrawiam.Wprawdzie to już Nowy Rok,ale to nic.W takim razie wszystkigo najlepszego bo mamy "nowe 40-lat". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.01.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 łoj za 4 dni .....tka pęknie ...a teraz to nam pozostanę tylko okrągłe ,,....-siątki" , ach byle do 110 i znów będziemy beztroskimi nastolatkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.01.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 To miło, że rocznik 63 buduje i ma nadzieję skończyć (budowę). Przez jakiś czas myślałam, że tylko 30-letnie młokosy budują, albo tylko oni potrafią obsługiwać internet. Pomimo to, że za 2 tygodnie skończę 41 lat, czuję się jak "nastka". To niesamowite, jak budowanie potrafi odmłodzić, uszczęśliwić i dodać energii. Pozdrawiam wszystkich i życzę zamieszkania w domach waszych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 30.01.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Te wykwintne roczniki widać, że mają coś do powiedzenia. Józiu, jak sądzę to jesteś tu nowa. Poszperaj po tym forum. Tu poeci, tam artyści, kucharze i melomani. Poziom kindersztuby też odpowiedni. Miłej zabawy z budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.02.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Oj, zgadza sie w całej zawartości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Tola i mąż - to też rocznik 63!!! Pamiętacie studniówkę w stanie wojennym? jesteśmy bogatsi w wiedze o "tamtych czasach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.02.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Uwaga, uwaga! Dzisiejszy tytuł tego wątku winien brzmieć rocznik 64 - czyli czterdzieści lat minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts