ziaba 17.02.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Wreszcie przestałam słyszeć....."ojojojjjjjjj....a zobaczysz jak to po czterdziestce będzie......." No widzę właśnie od paru tygodni. Byczo jest !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 to ja tez sie dołącze....po .......stce jest tak samo jak przed....a nawet lepiej czuje sie jakbym miał 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 10.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 A co powiecie dzisiaj drodzy uczestnicy dyskusji w wątku? Jakie przemyślenia macie po tych siedmiu latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.10.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Mnie po tych 7 latach strasznie boli łokieć 2-gi miesiąc, dziwne skurcze złapią od czasu d czasu i spać mi się chce po południu też........ tyle chyba - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.10.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 (edytowane) ja rocznik 65 ale się wypowiem na temat "czterdziestki" no więc, jak miałam lat 38 sadziałam, że czeka mnie uporządkowane i nudne zycie i mniej więcej wiedziałam co będzie. Nawet przez myśl mi nie przeszło, ze 40 urodziny spędze w Londynie, że rok później zacznę budować dom i zwiedzę wszystkie kontynenty Sorry, prawie wszystkie. Od tego czasu przestałam planować swoje życie, mało tego, myślę, że najlepsze i tak przede mną Edytowane 23 Października 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 20.11.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 to prawie jak ja: myślałem, że 40 spędzę co najmniej w Londynie, że zbuduję dom, że pozwiedzam kontynenty... nie udało się, a teraz czeka mnie nudne i nieuporządkowane życie; i też nie mam co planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.11.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 to prawie jak ja: myślałem, że 40 spędzę co najmniej w Londynie, że zbuduję dom, że pozwiedzam kontynenty... nie udało się, a teraz czeka mnie nudne i nieuporządkowane życie; i też nie mam co planować :D nie wiesz, co cię czeka Trzeba być otwartym na propozycje. I nie przegapiś swoich pięciu minut :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 11.12.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Wiecie, za rok z ogonkiem rocznik 63 będzie 50-tką a nie 40-tką. Czas leci. A do emerytury daleko. L\Ja już liczyłam, że to jeszcze 12 lat a teraz wychodzi, że 15. Praca jak praca, jak mnie będą chcieli, to chętnie, ale myślę o dojazdach z naszego domku na wsi. I o tym, kto dzieci wesprze w opiece nad wnukami , gdy już się pojawią (okazjonalnie, nie na stałe, bo o tym nawet mowy nie ma). I o tym, czy będę miała za 10 lat siłę , by zajmować się pracą zawodową, Teściową (dziś lat 74, póki co zdrowie jej służy i oby tak dalej), domem, ogrodem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts