mlodyjankes 06.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 witam mam maly problem dach swojego domu chce pokryc falistymi plytami bitumicznymi ale slyszalem rozne opinie na ten temat prosze o rade dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 06.12.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 jeśli nie masz kasy to nie masz też wyboru. niestety to chyba zły wybór. u sąsiada po kilku latach wszystko wypłowiało. z resztą ciężko przy tym materiale mówić o jakiejkolwiek jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 06.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 U rodziców już jakieś 16 lat leżą na domku letniskowym i poza tym, że faktycznie wypłowiały, ale znów nie tak bardzo, to wszystko jest ok. Pomijam stylistykę. Płyty onduline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zavadcoff 06.12.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Miałem na wiatrołapie - wypłowiało! Do tego bardzo słaby materiał. Przy złym montażu potrafi się powyginać np od ciepła.PAweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 06.12.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Daruj sobie ten wynalazek kup sobie trapezówkę ocynk lub Eurofalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.12.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Mam to na altanie. ONDULINE. Jest OK. Na większym budynku nie wygląda ładnie. Jeśli się dobrze zrobi z tego dach - pełne deskowanie !!!, dobre gwoździe, to wytrzyma lata, ale może zmienić kolor - wypłowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 07.12.2006 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 szybko porasta mchem czasami plowieje chociaz teraz to chyba lepiej barwia wytrzymac powinno jakies 20 lat co do wygladu to sa 2 wzory w onduline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts