Nefer 08.12.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Również przelałam 261 pln Pewnie pójdzie w poniedziałek Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja tez już przelałam kasę, pozdrawiam. Buziaki dla dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.12.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Daggulka a czy wręczenie kubeczka z kawą może być dopiero po swiętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 08.12.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Poszło. Jeszcze raz dzięki. Zawsze miałem więcej radości z dawania niż brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Edzia, no jasne że może....ja tez przed świętami mam zatrzęsienie roboty . Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Jak wszyscy tak szybko wysłali, bo ja jeszcze nie Muszę poczekać aż ktoś przyjdzie do chorej niuni i wtedy polecę, ale dzisiaj wyślę Dzięki za zabawę, aż ciśnienie mi podskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.12.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja to jestem przeciwnik plastiwych-transferowych pieniedzy i u mnie niet kasa via net wiec w poniedziałek ....... a kubki (bo tam miałem chyba dwa zaległe) moze Redakcja wysłać na naszą charytatywną psychologową zbiorke Dominika Nadachewicz, Obory 12, 87-162 Lubicz woj. kujawsko-pomorskie. no to dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 08.12.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Wysłane. Adres dla kubka podam jak wrócę z kina pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Dopiero się dosiadłam - takie emocje mnie ominęli... Mało mnie nie zlicytowali Kasa wyjdzie w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Moj przelew też juz poszedł. Nie tak dużo jak inni, ale redakcja powiedziała że każdy pieniądz się liczy. Trochę słyszałam o tych Ogniskach. Robią świetną robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 08.12.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja wyślę dopiero w poniedziałek . Szkoda , bo sprawdzałem forum przed 15 a wtedy nie było jeszcze numeru konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 08.12.2006 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Dziękuje wszystkim biorącym udział w tej licytacji, szczególne podziękowania należą się Edzi która dzielnie pilnowała rankingu i panowała nad sytuacją. Oprócz szczęśliwej 15 i honorowych darczyńców, tuż pod kreską znalazły się następujące osoby:Majka, Verunia, SławekD_żonka, maksiu, bochyn, magalen, sebo8877, Rocky Mam obietnicę Redakcji, że osoby te również otrzymają podarunki w postaci kubków Muratora, jeśli dokonają stosownej wpłaty na podane powyżej konto. Dzięki Waszemu udziałowi w akcji na twarzach wielu dzieci na pewno zagości uśmiech, a to najlepsza zapłata. Do zobaczenia za rok Wasz inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.12.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Oczywiście - TAK - każdy kto wpłaci na ten dobry cel i przyśle adres do redakcji, otrzyma od nas upominek. Liczymy na wszystkich, którzy wzięli udział w aukcji. Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 08.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 pieniądze poszły, powinny trafić na konto rano w poniedziałek.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Pieniążki wysłałam, adres Redakcji podałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Pieniądze wysłane, adres na adres Redakcji też Teraz czekam na listonosza...Oby przystojny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.12.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Też przelałam pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.12.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Cześc kochani Jako że nie mogłem uczestniczyć w końcówce licytacji (m.in forum padło pod koniec) a przelicytowanym został wg wyników już oficjalnych (nieoficjalnie jest inaczej) wylicytowana kwote przeleje dla dzieciaczków wieczorkiem i liczę że redakcja w zamian za stratę moralną dorzuci kubeczek dla mojej kochanej żoneczki Pozdrawiam serdeczenie i cieszę się ze pomogliśmy dizeciakom Do nikogu nie mam żadnego urazu (Edzia niech Cie suminie nie gryzie i tak jak wielu na tym forum ja także darzę Cię WIELKĄĄ sympatią)- cieszę się ze mogliśmy pomóc:) Sebastian (Sebo8877) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A mnie nasunęła się taka myśl: jak już otrzymam kartki to pięknie je zafoliuję (coby się nie zniszczyły) , postoją sobie w mojej firmie na honorowym miejscu, a w przyszłym roku na mikołaja wystawię je do licytacji na forum muratora jako "słynne archiwalne już kartki daggulki" z przekazaniem pieniążków na jakis szczytny cel . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.12.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A ja MAm jeszcze jedną Bardzo DUŻŻĄ prośbe - ta karteczka co ma być dla mnie (prośiłbym o autograf na niej dla Sebo8877 ). Jako iż kateczka ta będzie mialą miejsce honorowe w moim nowym domku Edzia liczę że tego dopilnujesz a ja i tak Cie lubię Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts