Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[AUKCJA 2006] Tu licytujemy kartki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 238
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja to jestem przeciwnik

plastiwych-transferowych pieniedzy

i u mnie niet kasa via net

wiec w poniedziałek .......

a kubki (bo tam miałem chyba dwa zaległe)

moze Redakcja wysłać na naszą charytatywną

psychologową zbiorke

Dominika Nadachewicz, Obory 12, 87-162 Lubicz woj. kujawsko-pomorskie.

no to dziękuje :wink:

Dziękuje wszystkim biorącym udział w tej licytacji,

szczególne podziękowania należą się Edzi która dzielnie pilnowała rankingu i panowała nad sytuacją.

Oprócz szczęśliwej 15 i honorowych darczyńców, tuż pod kreską znalazły się następujące osoby:

Majka, Verunia, SławekD_żonka, maksiu, bochyn, magalen, sebo8877, Rocky

Mam obietnicę Redakcji, że osoby te również otrzymają podarunki w postaci kubków Muratora, jeśli dokonają stosownej wpłaty na podane powyżej konto.

Dzięki Waszemu udziałowi w akcji na twarzach wielu dzieci na pewno zagości uśmiech, a to najlepsza zapłata.

Do zobaczenia za rok

Wasz inż. św. Mikołaj

Cześc kochani

Jako że nie mogłem uczestniczyć w końcówce licytacji (m.in forum padło pod koniec) a przelicytowanym został wg wyników już oficjalnych (nieoficjalnie jest inaczej) wylicytowana kwote przeleje dla dzieciaczków wieczorkiem i liczę że redakcja w zamian za stratę moralną dorzuci kubeczek dla mojej kochanej żoneczki :)

Pozdrawiam serdeczenie i cieszę się ze pomogliśmy dizeciakom :)

Do nikogu nie mam żadnego urazu (Edzia niech Cie suminie nie gryzie i tak jak wielu na tym forum ja także darzę Cię WIELKĄĄ sympatią)- cieszę się ze mogliśmy pomóc:)

Sebastian (Sebo8877)

A mnie nasunęła się taka myśl: jak już otrzymam kartki to pięknie je zafoliuję (coby się nie zniszczyły) , postoją sobie w mojej firmie na honorowym miejscu, a w przyszłym roku na mikołaja wystawię je do licytacji na forum muratora jako "słynne archiwalne już kartki daggulki" :D :wink: :D z przekazaniem pieniążków na jakis szczytny cel :D .

Pozdrawiam.

A ja MAm jeszcze jedną Bardzo DUŻŻĄ prośbe - ta karteczka co ma być dla mnie (prośiłbym o autograf na niej dla Sebo8877 :wink: ). Jako iż kateczka ta będzie mialą miejsce honorowe w moim nowym domku :)

Edzia liczę że tego dopilnujesz a ja i tak Cie lubię :)

Sebo8877