daggulka 11.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No, ja też koniecznie z autografem i dopiskiem ....w końcu musi być jakiś dowód za rok że to te same kartki daggulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No, ja też koniecznie z autografem i dopiskiem ....w końcu musi być jakiś dowód za rok że to te same kartki daggulki . A czy Ty zawsze musisz odemnie odgapiać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Sebuś, no muszę....muszę.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Sebuś, no muszę....muszę.... . No dobra Sebuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.12.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A mnie nasunęła się taka myśl: jak już otrzymam kartki to pięknie je zafoliuję (coby się nie zniszczyły) , postoją sobie w mojej firmie na honorowym miejscu Ja planowałam w ramkę wpakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.12.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Sebo, Dzięki, jesteś WIELKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 11.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Mogę być posądzona o plagiat pomysłu jednak liczę na to, że i na mojej karteczce znajdzie się choćby mały autografik (dla potomnych). Będę wnukom opowiadała bajkę pt. "Jak to babcia domek budowała.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.12.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Tak Jak obiecałem - zrobiłem - swoja zadeklarowaną kwotę przelałem na rachunek dzieciaczków Adres dla kubków - wysyłam Redakcji (mam szczerą nadzieję że tym razem redakcja się wywiąze z obietnicy ) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Zgodnie z Waszym życzeniem dzieci podpiszą kartki. Dziękujemy za przekazy na rzecz Ogniska. Wysyłka kubków i kartek pod koniec tygodnia. Pozdrawiamy serdecznieRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.12.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 widze, ze tu sie potwierdza -wiec niniejszym to czynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.12.2006 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Uprzejmie donoszę, iż wysłałem. Kubek proszę wystawić na licytację na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Serdecznie dziękuję za umożliwienie udziału w licytacji. Pozdrawiam pomysłodawców i uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 14.12.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Dzis wplacono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Podpisane przez dzieci kartki trafiły wraz z kubkami do naszego działu pocztowego. Przy okazji - prosimy o adres jeszcze: Krzysztofha, Witosa, Staszka Bodowniczego - kartki czekają, nie mamy adresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Dzisiaj paczki zostały wysłane poleconym priorytetem. Czekamy na adres od Staszka Budowniczego i Krzysztofha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 07.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dzisiaj paczki zostały wysłane poleconym priorytetem. Czekamy na adres od Staszka Budowniczego i Krzysztofha Dzisiaj wysłałem ponownie moje dane na skrzynkę Redakcji. Ponownie bo pierwsze potwierdzenie otrzymania moich danych Redakcja wyłała mi po otrzymaniu wiadomości tj. w dniu zakończenia licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 10.01.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Dzisiaj paczki zostały wysłane poleconym priorytetem. Czekamy na adres od Staszka Budowniczego i Krzysztofha Dzisiaj wysłałem ponownie moje dane na skrzynkę Redakcji. Ponownie bo pierwsze potwierdzenie otrzymania moich danych Redakcja wyłała mi po otrzymaniu wiadomości tj. w dniu zakończenia licytacji Jestem pełen podziwu nad efektywnością działania Redakcji. Proszę o sprawdzenie prywatnych wiadomości i reakcję w mojej sprawie. Chciałbym wreszcie dostać swoją kartkę, może choć na Wielkanoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.02.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wszyscy kartki dostali? A qbki wszystkie doszły? bo mój jeszcze nie, ale nadal czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Staraliśmy się, by wszystkie przesyłki doszły. Oczywiście wyślemy ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Czy w tym roku też będzie licytacja ? To były śliczne kartki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts