Monika B 06.12.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Czy możecie mi, ciemnej babie, wyjasnić gdzie tkwi kruczek procederze milionowego klietna w necie? Juz drugi raz zdarzyło mi się wejść na stronę (obie from america ) i otrzymać wiadomość, że jestem milionowym ble, ble.. i oczywiście won the price itd. Poczytałam sobie regulaminy na tych stronach, no i wychodzi mi, że chcą mi płacić za nic (mocno niepokojące) lub w zamian za nadsyłanie jakiejś poczty na maila. O co w tym wszystkim chodzi i co jest drobnym druczkiem? Na czym te ludzie zarabiają, na rozsyłaniu reklam? Czym ryzykuje osoba, która przesyła im dane? Czy jest to tylko sposób na wyciągnięcie danych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 małego konika ci wczepią i fajnie będzie................. do czasu wejścia na swoje internetowe konto sądzisz, że wszyscy sa milionowymi klientami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.12.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 same milionery som... będziesz bogata jak nie weżmiesz tego miliona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.12.2006 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 No właśnie nie sądzę, dlatego się pytam. Najczęściej rozumiem o co chodzi naciągaczom, ale jak z poczty mogą sie dostać do konta netowego? Czy przez pocztę mogą mi sie włamać na komputer? Mam wrażenie, że do konta droga daleka, zwłaszcza, że trzeba znać hasła jednorazowe, żeby cokolwiek zrobić z moją kasą. Nie biore pod uwagę podawania danych. Po prostu nie rozumiem na czym polega proceder, chybaże celem jest zapchanie mi skrzynki lub zawirusowanie kompa, czyli zwykła złośluiwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Kazdy z nas moze byc tym milionerem,sam dostalem cos takiego dwu,czy trzykrotnie.Alez coz spedzilem troche czasu tam skad maja zwyczaj to wysylac i nauczylem sie jednego.NIE MA NIC ZA DARMO,a zwlaszcza tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts