pablooo 06.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witam,Wywalczyłem w nowym planie zagospodarowania że moja i sąsiednie działki są pod zabudowę. Otrzymałem również zapenienie dostawy mediów (woda, prąd). We wrześniu zakończyłem stan surowy mojego domu. W przyszłym roku powinno zakończyć się utwardzenie drogi oraz podpięcie mediów, które szybciej można załatwić jeśli jest większa ilość zainteresowanych. Mam już umowę z energetyką i wodociągami na przyszły rok, więc można się spodziewać że ceny za m napewno wzrosną.Działki znajdują się na wsi w drugiej linii zabudowy, na południowym stoku wzgórza - rejon pomiędzy Będzinem a lotniskiem, 1km od nowej drogi S1. 10min samochodem do M1.Działki wąskie, ale można kupić dwie koło siebie jest ich w sumie 20. Moja działka ma długość 340 metrów i różnicę w poziomach; początek jest na 306mnpm a koniec 351mnpm z ładnym widokiem. Na wiosnę sadzę na końcu działki las.Miejsce na pewno nie będzie interesujące dla ludzi marzących o typowo podmiejskiej działce 30m x 30m.Jeśli jest ktoś zainteresowany to chętnie udzielę informacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 13.12.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Szukam działki w rejonie Świerklańca, Orzech, Nakłą śląskiego, Kozłowej Góry, Bobrownik Będzińskich (nie za blisko autostrady) pablooo - proszę o kontakt. 032 730-01-59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts