kkza 06.12.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Szanowni forumowicze - czy ktoś używa, proszę o opinię - jak szybko się tępią (oczywiście normalnę użytkowanie w kuchni - żadne cięcie kości czy drewna), czy łatwo naostrzyć, czym... itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 nie wolno doprowadzać noża do całkowitego stępienia wtedy trzeba ostrzyc go od początku, nóż musi ostrzony systematycznie drobną osełką generalnie noże kute sa lepsze niestety droższe profesjonalne noże http://boerner-system.com.pl/n_k_02.html lub noże portugalskie IVO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fobi 24.12.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Przyzwoite noże, przetestowane przez użytkowniów bardzo wymagających jakimi są członkowie forum knives.pl i nikt się nie skarżył. Jak chcesz o podwyższonych parametrach to wybierz wersję "kutą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.