jareko 07.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 no i stalo sie mam do sprzedania cztery identyczne okna za smieszne pieniadze nie uzytkowane, po prostu krapnalem sie i zamowilem o 4 sztuki za duzo szerokkosc 1165 wysokosc 1750 podzial poziomy 1225 od krawdezi oscieznicy do srodka poprzeczki mniej wiecej wyglada tak: =========== II.........II.........II II.........II.........II =========== II.........II.........II II.........II.........II II.........II.........II II.........II.........II II.........II.........II II.........II.........II =========== by wyobazic sobie krztalt nalezy pominac narysowane kropki gdzie na gorze mamy dwa skrzydla nieotwierane zas na dole dwa skrzydla na stalym slupku. Jedno otwierane zas drugie otwierane i uchylane w srdoku szyb szprosy biale: na gorze jeden pionowy w skrzydle na dole jeden pionowy i trzy poziome w skrzydle profil Schuco CT-70 Elite z szyba k=1,0 okucia Winkhaus autopilot sprzedam za 500 zlotych sztuke odbior wlasny info na priv zdjecie moze wnajblizszych dniach zamieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 07.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Do naszego domu niestety nie pasuja, szkoda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malecm 12.12.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Rozważam zamontowanie okien PCV w drewnianym domku na wsi. Jednak wymiary, których ja potrzebuję to ok 1150x1150, dlatego mam pytanie jaka jest ich wysokość bez górnej części i czy dałoby się je przerobić (obciąć zmniejszając wymiar w pionie) do wymaganej wysokości? Jeśli tak, proszę o zdjęcie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.12.2006 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Rozważam zamontowanie okien PCV w drewnianym domku na wsi. Jednak wymiary, których ja potrzebuję to ok 1150x1150, dlatego mam pytanie jaka jest ich wysokość bez górnej części i czy dałoby się je przerobić (obciąć zmniejszając wymiar w pionie) do wymaganej wysokości? Jeśli tak, proszę o zdjęcie. Pozdrawiam niestety nie okna wykonane sa w jednej ramie - dwa skrzydla na dole, na gorze dwa fiksy w skrzydle (taka sama szerokosc szyb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.12.2006 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Rozważam zamontowanie okien PCV w drewnianym domku na wsi. Jednak wymiary, których ja potrzebuję to ok 1150x1150, dlatego mam pytanie jaka jest ich wysokość bez górnej części i czy dałoby się je przerobić (obciąć zmniejszając wymiar w pionie) do wymaganej wysokości? Jeśli tak, proszę o zdjęcie. Pozdrawiam niestety nie okna wykonane sa w jednej ramie - dwa skrzydla na dole, na gorze dwa fiksy w skrzydle (taka sama szerokosc szyb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts