Jacekde 07.12.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Czegos nie rozumiem. Dawno juz na forum nie bylem ale ostatnio wchadzać na nie nie moglem znalzezc linku na stronie glownej muratora. Czy ja jestem slepy czy nie ma go faktycznie. Jesli tak to dlaczego nikt nie monituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekde 07.12.2006 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Sorry znalazlem. Wiec jednak slepota. Ale musze powiedziec ze jest dosc zakamuflowane. A moze to kwestia przyzwyczajenia do poprzedniej szaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.12.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Sorry znalazlem. Wiec jednak slepota. Ale musze powiedziec ze jest dosc zakamuflowane. A moze to kwestia przyzwyczajenia do poprzedniej szaty. No tak...a mówiłem ETYLOWY, a nie METYLOWY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Florke 07.12.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A mówiła babcia - nie pij wnusiu jagodzianki bo niezdrowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts