Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPRAWA W MILLENNIUM...

ula1719501037

Recommended Posts

Witam!

Ten post kieruję do wszystkich, którzy zamierzają zaciągnąć kredyt w banku Millennium, a mieszkają w Bydgoszczy i okolicach. Szczerze Wam polecam Oddział przy ul. Gdańskiej 83.

Właśnie wróciłam z podpisanym kredytem na warunkach o wiele lepszych, niż proponowane w innych bankach i z zasobem wiedzy w interesujących mnie kwestiach....

Dziękuję Pani J. za cierpliwość, miłą i profesjonalną obsługę, za odpowiedzi na moje infantylne pytania...i za to, że nasz pierwszy w życiu kredyt nie zestresował nas jak wielu naszych znajomych...

Jeśli chcecie oszczędzić sobie nerwów, idźcie tam...

powodzenia.u.

To jakie są warunki w tym banku? Możesz przybliżyć trochę szczegółów?

Ja też szukam banku do zaciągnięcia kredytu ok. 150 tys. PLN i nie wiem na który się zdecydować. Czy brać kredyt w zł, czy we frankach. Choć jestem z Radomia, myślę, że warunki kredytowe w każym oddziale tego banku są takie same, także w moim mieście.

O banku Millenium, też słyszałem dobre opinie.

• 2 weeks później...

Właśnie czekam na wypłatę kolejnej transzy kredytu w Millenium.

I tu zaczynają się schody. Dyspozycję wypłaty podpisaliśmy z mężem równo 2 tyg. temu, co daje nam dokładnie 10 dni roboczych. I dzisiaj powinna nastąpić wypłata drugiej i ostatniej transzy, tak jest zapisane w umowie i regulaminie. Jedynym warunkiem, jaki powinniśmy spełnić jest udostępnienie rzeczoznawcy bankowemu całej dokumentacji przedsięwzięcia. Problem w tym, że do dzisiaj nikt z banku nie pojawił sie na budowie żeby dokonać tejże oceny. Kontaktowałam się z oddziałem Millenium, w którym podpisywaliśmy umowę kredytową i na moje pytanie co z wizytą rzeczoznawcy, panienka nas "obsługująca" twierdzi, że kontaktuje się z nim od tygodnia i nic z tego nie wynika.

Mam nadzieję, że nie zniechęciłam Cię do współpracy z Millenium, ale bądź ostrożna, tego nigdy za wiele.

Pozdrawiam

P.s. Na rozpatrzenie wniosku o kredyt czekaliśmy całe trzy miesiące.

• 2 weeks później...