ula1719501037 07.12.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam! Ten post kieruję do wszystkich, którzy zamierzają zaciągnąć kredyt w banku Millennium, a mieszkają w Bydgoszczy i okolicach. Szczerze Wam polecam Oddział przy ul. Gdańskiej 83. Właśnie wróciłam z podpisanym kredytem na warunkach o wiele lepszych, niż proponowane w innych bankach i z zasobem wiedzy w interesujących mnie kwestiach.... Dziękuję Pani J. za cierpliwość, miłą i profesjonalną obsługę, za odpowiedzi na moje infantylne pytania...i za to, że nasz pierwszy w życiu kredyt nie zestresował nas jak wielu naszych znajomych... Jeśli chcecie oszczędzić sobie nerwów, idźcie tam... powodzenia.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazw 07.12.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Szkoda,że ja mam tam tak daleko, no i że koniec roku się zbliża, a z nim koniec ulgi odsetkowej.Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 10.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 To jakie są warunki w tym banku? Możesz przybliżyć trochę szczegółów?Ja też szukam banku do zaciągnięcia kredytu ok. 150 tys. PLN i nie wiem na który się zdecydować. Czy brać kredyt w zł, czy we frankach. Choć jestem z Radomia, myślę, że warunki kredytowe w każym oddziale tego banku są takie same, także w moim mieście.O banku Millenium, też słyszałem dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazw 10.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Warunki są takie same ale personelowi banku różnie zależy na tym, by pomóc negocjować i dać Ci lepsze wrunki niż w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riood4 20.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Właśnie czekam na wypłatę kolejnej transzy kredytu w Millenium.I tu zaczynają się schody. Dyspozycję wypłaty podpisaliśmy z mężem równo 2 tyg. temu, co daje nam dokładnie 10 dni roboczych. I dzisiaj powinna nastąpić wypłata drugiej i ostatniej transzy, tak jest zapisane w umowie i regulaminie. Jedynym warunkiem, jaki powinniśmy spełnić jest udostępnienie rzeczoznawcy bankowemu całej dokumentacji przedsięwzięcia. Problem w tym, że do dzisiaj nikt z banku nie pojawił sie na budowie żeby dokonać tejże oceny. Kontaktowałam się z oddziałem Millenium, w którym podpisywaliśmy umowę kredytową i na moje pytanie co z wizytą rzeczoznawcy, panienka nas "obsługująca" twierdzi, że kontaktuje się z nim od tygodnia i nic z tego nie wynika.Mam nadzieję, że nie zniechęciłam Cię do współpracy z Millenium, ale bądź ostrożna, tego nigdy za wiele.PozdrawiamP.s. Na rozpatrzenie wniosku o kredyt czekaliśmy całe trzy miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 20.12.2006 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dziękuję za ostrzeżenia...BĘDĘ CZUJNA. pozdrawiam serdecznie.ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mss15 28.12.2006 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ja niestety odradzam millenium.bardzo długie oczekiwanie i niekompetencja analityków... a w pko bp dostałem w tydzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts