Rafal_G-ce 22.12.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Po odbiorze budynku odliczasz wszystkie dotychczas zapłacone odsetki. Te z poprzednich lat równiez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 23.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Siedze sobie i oglądam telewizję a tu słyszę w TVN 24 program "Nieruchomości", że nie można skorzystać z ulgi w przypadku kiedy korzystało się z ulgi remontowej i normalnie nie wiem o co chodzi skoro w tekście http://www.podatki.pl/roczne/art26b.php5wyraźnie jest zaznaczone w jakich przypadkach NIE PRZYSŁUGUJE ulga odsetkowa i ani słowa tam nie ma o odliczeniach z tytułu odliczeń remontowych. Cyżby TVN faktycznie kłamał jak to mówią "mocherowe berety" ?? A może ktoś z ekipy TVN nadinterpretował trochę przepisy a może jednak wiedzą coś czego ja nie wiem ?? Co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts