pati25 08.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Czesc .Zaczynam gromadzić dokumentacje do pozwolenia na budowe . Mam wypis z planu zagospodarownia dziłki Złozyłam o warunki przyłącza do zakładu energetycznego mam czekac 2 tygodnie Dziś byłam dowiadywac sie o przyłącze wody i kanalizacji.Kazano zrobić mi najpierw mapke u geodety sytuacyjno-wysokościową w skali 1-500 2 sztuki. I moje pytanie brzmi czy teraz załatwiać ta mapke czy najpierw zdecydowac sie na konkretny projekt ,kupic ,załatwić geologa i dopiero zgłosic sie do geodety bo z tego co wiem to geodeta bedzie musił nanieść budynek na dziłke itd itd .Czy zrobić to wszystko na raz czy wszystko z osobana Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawilon79 08.12.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 z tego co wiem mapke mozesz sobie juz robic jezeli masz juz swi=oją działke i wzięłas wyrys i wypis swojej działki.mapka ta jest potrzebna do celów projektowych , a domek nanosi na mapkę architekt a geodeta dopiero na koncu jak juz bedziesz miała prawo budowlane lub wczesniej . to zalezy od ciebie. a projekt mozesz juz kupowac jezeli masz warunki zabudowy. z tego co piszesz to je masz bo wzięłas wypis z urzędu. a taki wypis z działki to są własnie warunki zabudowy jezeli wczesniej dla tych terenów był zatwierdzony projekt zagospodarowania przestrzennego działki.pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 08.12.2006 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Tak tak wypis z planu zagospodarowania mam :)właścicielem ziemi tez jestem Dziękuje za odpowiedz czyli przyszła pora na wybranie juz ostatecznego projektu a z tym gorzej ciezko sie zdecydować. Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts