kadilak 08.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Dramat, to jedno słowo które ciśnie mi się na usta. Od jakiegoś czasu szukam działki, ale takiej "odpowiedniej". A tu na Śląsku popyt przewyższa podaż I jak w temacie, chcąc jeszcze w tym roku coś kupić, obawiam się, że jestem na dobrej drodze, żeby kupić co popadnie, a nie to co sobie wymarzyłam Pośpiech powodują ceny które wręcz galopują, a druga strona medalu jest taka, że ja jestem niecierpliwa i chce mieć wszystko już, tu i teraz. Ale gdzieś zdrowy rozsądek się pojawia Mam świadomość, że dzieci muszą zdążyć do szkoły, że są jeszcze w Polsce śnieżne zimy, no wiecie, fajnie jak jest cicho, ale rano trzeba odśnieżyć hektar drogi No ale tak jak pisałam jak znajdę coś interesującego, to okazuje się, że już zaliczkowana, już zaklepana, już... Mam doła już na starcie, a co dalej ??? Jeżeli jest ktoś na forum ze Śląska, a dokładnie interesują mnie okolice Mysłowic Wesoła, Morgi ew. Mikołów Kamionka i wie, że w okolicy ktoś sprzedaje działkę budowlaną to bardzo proszę o kontakt na [email protected] Pozdrawiam Desperado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Są na tym Forum ludzie ze Śląska zajrzyj tutaj i popytaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1022&start=3300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.12.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Agula, trzymam kciuki! znajdziesz cos w koncu! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 18.12.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Szukajcie a znajdziecie... Ja szukałam lajtowo jakieś 3 lata, a naprawdę porządnie ponad rok. Znajomi, rodzina, sąsiedzi - wszyscy zostali poinformowani, że SZUKAM. Fakt, wymagania miałam takie jak ty, a ceny rosły w oczach I co? I znalazłam przez ogłoszenie w gazecie... W momencie, kiedy opuszczałam poprzeczkę wymagań... Nie trać nadziei i szukaj dalej wszystkimi kanałami Na upartą babę nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 18.12.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Cierpliwości... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 jetesmy ze Slaska , ale niestety nie z tej okolicy , o ktorej marzyszniemniej trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts