Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jestem na dobrej drodze ... :(

kadilak

Recommended Posts

Dramat, to jedno słowo które ciśnie mi się na usta. Od jakiegoś czasu szukam działki, ale takiej "odpowiedniej". A tu na Śląsku popyt przewyższa podaż :evil:

I jak w temacie, chcąc jeszcze w tym roku coś kupić, obawiam się, że jestem na dobrej drodze, żeby kupić co popadnie, a nie to co sobie wymarzyłam :evil:

Pośpiech powodują ceny które wręcz galopują, a druga strona medalu jest taka, że ja jestem niecierpliwa i chce mieć wszystko już, tu i teraz.

Ale gdzieś zdrowy rozsądek się pojawia :o

Mam świadomość, że dzieci muszą zdążyć do szkoły, że są jeszcze w Polsce śnieżne zimy, no wiecie, fajnie jak jest cicho, ale rano trzeba odśnieżyć hektar drogi :cry:

No ale tak jak pisałam jak znajdę coś interesującego, to okazuje się, że już zaliczkowana, już zaklepana, już...

Mam doła już na starcie, a co dalej ???

Jeżeli jest ktoś na forum ze Śląska, a dokładnie interesują mnie okolice Mysłowic Wesoła, Morgi ew. Mikołów Kamionka i wie, że w okolicy ktoś sprzedaje działkę budowlaną to bardzo proszę o kontakt na [email protected]

Pozdrawiam

Desperado :wink:

• 2 weeks później...

Szukajcie a znajdziecie...

Ja szukałam lajtowo jakieś 3 lata, a naprawdę porządnie ponad rok. Znajomi, rodzina, sąsiedzi - wszyscy zostali poinformowani, że SZUKAM. Fakt, wymagania miałam takie jak ty, a ceny rosły w oczach

I co? I znalazłam przez ogłoszenie w gazecie... W momencie, kiedy opuszczałam poprzeczkę wymagań...

Nie trać nadziei i szukaj dalej wszystkimi kanałami :) Na upartą babę nie ma rady :)