Dariusz Miller 08.12.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 czy to prawda że mogę się zameldować do domku jeśli nie ma odbioru technicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.12.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Możesz. A potem zapłacisz karę za nielegalne zamieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof11 08.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 żeby się zameldować musisz mieć inwentaryzację powykonawczą budynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 08.12.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 czy to prawda że mogę się zameldować do domku jeśli nie ma odbioru technicznego Ja zameldowałem się bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts