Bigbeat 08.12.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Nie budowlane - ale rewelacyjne na poprawę humoru. Ciekawe, jakie będą wasze odczucia, bo dla mnie HIT ;) ;) http://rotfl.pl/lubelski_full_link-55f2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.12.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 rozwaliło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 08.12.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 No właśnie - od pół godziny nie mogę przestać się śmiać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 08.12.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 o ja je.....bie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 no szok zarabiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 dobre, dobre to macie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 08.12.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 nie wiem co lepsze, vocal czy choreografia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.12.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Bardzo lubie takie klimaty , ale musze wczesniej sporo wypic.Sluchanie tego bez znieczulenia jest bardzo bolesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 08.12.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Bardzo lubie takie klimaty , ale musze wczesniej sporo wypic. Sluchanie tego bez znieczulenia jest bardzo bolesne. Czuję dokładnie to samo, niestety zalet choreografi nie byłam wstanie w pełni odczuć gdyż łącze mam dziś wyjątkowo kiepskie, i widze obraz w formacie jakby poklatkowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 08.12.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja: mąż: dziecko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 08.12.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja to mam chyba ucho jakieś kiepskie... tej gitary basowej to wcale nie słysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zachwycił mnie tekst. Głęboki i skłaniający do refleksji.Najbardziej jednak urzekła mnie choreografia - połączenie rapu z autoerotyzmen...pięknę! PS. ale ma kobita parcie na sukces... Mam wrażenie, że jej idolką jest Beata Kozidrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.12.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zachwycił mnie tekst. Głęboki i skłaniający do refleksji. Najbardziej jednak urzekła mnie choreografia - połączenie rapu z autoerotyzmen...pięknę! PS. ale ma kobita parcie na sukces... Mam wrażenie, że jej idolką jest Beata Kozidrak dokladnie to samo pomyslalam mozna ja wstawic do watkow : -jak przepedzic kreta -jak wyprosic myszy z domu -jak pozbyc sie sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 08.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 mnie nurtuje jedno pytanie: JAK ON MÓGŁ NAPIĄĆ TEN ŁUK?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.12.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A czy jakiś twardziel dotrwał do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Mówcie co chcecie ale ten podkład to był hicior.Chocte dwa chłopaki to ...ten .....tego.... no ... podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A czy jakiś twardziel dotrwał do końca? ja sluchalam juz 2x i chyba sciagne sobie na komorke chcialabym ustawic to super nagranie jako dzwonek budzika ( nie ma opcji , od razu wale stop i wstaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 08.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 mozna ja wstawic do watkow : -jak przepedzic kreta -jak wyprosic myszy z domu -jak pozbyc sie sasiada hehe może jeszcze: - co zrobić, gdy parapetówka się przedłuża, - problemy z teściami - synowa doskonała, - kreacje na pyjama party, - gdzie są hity z tamtych lat - Boler i Modern Talking, - być może podziała też na gniazdo os na poddaszu, i kuny mieszkające na podbitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.12.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 czy ktos z Forumowiczow mieszkajacych w Lublinie zalatwilby mi autograf tej gwiazdy ??? please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 08.12.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 No nie mogę Ale ona tak na serio, czy może dla jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts