MARKOG 08.12.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ale ten łuk..... jak on mógł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 No nie mogę Ale ona tak na serio, czy może dla jaj nie sluchalas uwaznie tekstu wyraznie spiewa , ze dla jaj ajajaj.....ajajaj... tylko na co tyle jaj ? ajjajaj ............... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.12.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 mnie nurtuje jedno pytanie: JAK ON MÓGŁ NAPIĄĆ TEN ŁUK?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbosa 09.12.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 co wy chcecie? całkiem niezłe, tylko gościu trochę sztywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 09.12.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Własnie oplułem monitor !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.12.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Najlepsze piwo to lubelski fuul Gul , gul , guul , gul , gul , guul Lubelski fuul Gul , guul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbosa 09.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 z tym fulem to plagiat była sobie kapela Wańka Wstańka i kawałek Leżajski Full (nota bene od leżajskiego fulla rozpoczęła się moja piwna epopeja trwająca do dizś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 moja corka powiedziala , ze utwor bardzo jej sie podoba nie musi juz przynajmniej prostowac wlosow prostownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.12.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 moja corka powiedziala , ze utwor bardzo jej sie podoba nie musi juz przynajmniej prostowac wlosow prostownica no coo? mi tez sie podoba ale ja bylam wczoraj po 1 piwie jak tego sluchalam teraz "bez %" boje sie odpalić ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 starszy syn powiedzial , ze gdyby mial zadana prace "co autor utworu chcial przekazac swiatu " dostalby pale ,a mlodszy okreslil to patologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ludzie, słuchałam wczoraj, słucham dziś....zaraz dam do posłuchania i pooglądania mojemu małżowi........... Wczoraj się popłakałam przy słuchaniu ..... w pracy..... . Gulgulgul jest the best . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 09.12.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Gdzie ja byłem jak to było na topie Szkoda że dopiero teraz mam takiego chiciora, ale wiele imprezek przedemną będzie jeszcze ubaw :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 09.12.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dziwna trochę ta obecna myza, no ale ja może bardzo stary jestem, może się nie znam na obecnych trędach muzycznych, zatrzymałem się w muzycznym rozwoju ładnych parę lat wcześniej. Wiem jedno płyty tej kapeli nie zamierzam posiadać Kurcze ja jednak dziwny jestem Was śmieszy ten kawałek a dla mnie jest żałosny, muszę wybrać się do lekarza pierwszego kontaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.12.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dziwna trochę ta obecna myza, no ale ja może bardzo stary jestem, może się nie znam na obecnych trędach muzycznych, zatrzymałem się w muzycznym rozwoju ładnych parę lat wcześniej. Wiem jedno płyty tej kapeli nie zamierzam posiadać Kurcze ja jednak dziwny jestem Was śmieszy ten kawałek a dla mnie jest żałosny, muszę wybrać się do lekarza pierwszego kontaku To wez mnie ze soba , nie zasmialem sie ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 09.12.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Te napinające się łuki i te odgłosy. gul, guul.., wydobywający się ze spragnionych czeluści, na tegorocznych sylwestrowych balach. Oj ciekawie zapowiada się sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 09.12.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 eee... ale za to niezle sie rusza kobitka te kocie ruchy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 09.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 .......te kocie ruchy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dlaczego im się akurat Lublin zrymował A piwko lokalne jest naprawdę dobre, nazywa się Perła, podawać moocno zmrożone, najlepiej smakuje w knajpie of kors Najbardziej podobały mi się te drapieżne okrzyko-piski: aj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.12.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 O ja p...! Nawet po trzech piwach ...jakos nie za bardzo. Idę po czwarte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 z pewnych zrodel sie dowiedzialam ,ze ZESPOL MOZNA POSLUCHAC NA DANCINGACH W HUZARZE (domyslam sie , ze chyba w Lublinie ) GRAJA DALEJ TAK SAMO ciekawe czy dalej maja takie fryzury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts