adam_mk 08.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 WitamCzyżby nowy wystrój forum zaszkodził wyszukiwaczce?To jakieś straszliwe badziewie! Nigdy nie była za dobra, ale teraz już prawie nic sensownie znaleźć się nie da. Wpisałem "ściany piwnic" - szukaj (enter) i dostałem całe forum, bez śladu tego o co chodziło. Czemu?Nie da się z tym problemem czegoś zrobić?Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a ja mam "inszy" problem np. chce znalesc posty jakiegos forumowicza - nazwijmy go X wchodze na profil - klikam "pookaz wszystkie posty" no a tu sie okazuje ze X bardzo plodny i ma duzo postow ktore mieszcza sie na paru (nastu) stronach.... ale ja moge poczytac tylko te z pierwszej strony bo jak klikne na 2ga , 3cia itd. to wyskakuje mi "nie znaleziono odpowiedzi dla Twoich kryteriow" czy jakos tak podobnie i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts