gregor321 08.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Moja działka przylega do drogi o kategorii dojazdowej. Zamierzam wykonać ogrodzenie, w związku z czym złożyłem wniosek do gminy i otrzymałem odpowiedź, że mogę go wykonać, ale dalej jest napisane: " informujemy jednocześnie, że w przypadku budowy drogi, przebudowy lub remontu, wnioskodawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o dostosowanie rzędnych drogi do poziomu posadowienia ogrodzenia". O co w tym chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 10.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Moja działka przylega do drogi o kategorii dojazdowej. Zamierzam wykonać ogrodzenie, w związku z czym złożyłem wniosek do gminy i otrzymałem odpowiedź, że mogę go wykonać, ale dalej jest napisane: " informujemy jednocześnie, że w przypadku budowy drogi, przebudowy lub remontu, wnioskodawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o dostosowanie rzędnych drogi do poziomu posadowienia ogrodzenia". O co w tym chodzi? Nie będziesz mógł się domagać aby poziom drogi był na poziomie ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_mst 10.12.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Moja działka przylega do drogi o kategorii dojazdowej. Zamierzam wykonać ogrodzenie, w związku z czym złożyłem wniosek do gminy i otrzymałem odpowiedź, że mogę go wykonać, ale dalej jest napisane: " informujemy jednocześnie, że w przypadku budowy drogi, przebudowy lub remontu, wnioskodawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o dostosowanie rzędnych drogi do poziomu posadowienia ogrodzenia". O co w tym chodzi? Jak zbudują drogę wyżej bez kanalizy to wszystko bedzie spływać na działkę. Trzeba chyba solidnie podmurować ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor123 11.12.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dzięki. Myślałem, że oznacza to coś gorszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 11.12.2006 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dzięki. Myślałem, że oznacza to coś gorszego. W najgorszym razie wiadukt lub tunel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts