el-ka 13.12.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 To się liczy według zasad geometrii - ja miałam banał - tangens 1, bo dach 45 st. Po narysowaniu w skali 1:100 (1m - 1 cm) i dorysowaniu dachu o określonym kącie też będzie to łatwo zmierzyć - tylko dodać na ocieplenie dachu (ok. 25-30 cm) i wylewkę stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 el-ka Jesteś kochana... PozdrawiamAmtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.12.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Wszystko sobie rozrysowałam. Zachowałam skalę i wiecie co? Wyszła mi różnica około 10% powierzchni dacu przy tych kątach. Tak sobie myślę, że chyba dołożę te 10% powierzchi i pewnie więcej niż 10% wartości - bo przecież jest ocieplenie, i będę miała ekstra strych Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts