Klodziki 08.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Pomyśleliśmy, że to już czas najwyższy! Wilkszynianie łączmy się My mamy poletko między ulicy Wiśniową i Pod Lasem. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 08.12.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witamy,Mniej więcej po środku fotki jest nasza działka (a obok z prawej strony działka Zaborków:) jeszcze bez charakterystycznej kupy piachu) http://img48.imageshack.us/img48/1729/wilkszynxu6.th.jpg Znajdzie się ktoś jeszcze z Wilkszyna? Pozdrawiamy, Iwona i Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 09.12.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Oooo... jaki fajny wątek Witamy sąsiadów tych dalszych i tych z za płotu Oczywiście dołączamy do grupy Wilkszyńskiej. Dzisiaj tam byliśmy z potencjalnym wykonawcą i widzieliśmy kogoś odwiedzającego działkę "na truskawkach" (zielone mondeo combi) czy to może Wy Klodziki? Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 09.12.2006 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Hej, hej!!Świetny strzał! Byliśmy rzeczywiscie, tyle , że w kombi to znajomi. Nasza była granatowa meganka. A Wy to pewnie w tej przemykającej corsie;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 09.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Hej, hej!! Świetny strzał! Byliśmy rzeczywiscie, tyle , że w kombi to znajomi. Nasza była granatowa meganka. A Wy to pewnie w tej przemykającej corsie;) Pozdrówka Heh ja też dziś byłem w Wilkszynie. Nie wiem czym jeżdżą Zaborki, ale ja tam na chwilę podjechałem czarną corsą. Byłem spotkać się z p. Ziobrowskim, który mieszka przy Wiśniowej i ma mi przygotować ofertę na budowę domu Może coś o nim wiecie więcej? Bo jak na razie słyszałem o nim dobre rzeczy dopiero z jednego źródła. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 09.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ta czerwona przemykająca corsa to właśnie my !! . A Twoją Krzysiu też widzieliśmy jak stała pod płotem na Wiśniowej i tak właśnie gdybaliśmy że to może Wy Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 09.12.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Hello. Czarną corsę widzieliśmy ale czerwonej niestety nie kojarzymy Nie możemy po zdjęciach dojść gdzie Wy macie działki Napiszcie w jakim kierunku to od naszego truskawkowego pola Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 09.12.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Cześć Zaborki, Rozmawialiście może ze słynnym panem M. kiedy możecie spodziewać się prądu i wody? Ciekaw jestem czy Wam mówi to samo Pozdrawiamy, I & K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 09.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Krzysiek_Wilkszyn Nie rozmawialiśmy o tym z panem M. Ale jesteśmy bardzo ciekawi co Wam mówił o terminach. Klodziki Jechaliście za nami kawałek drogi z Wilkszyna:) A te nasze działki są tam gdzie puste pole pod lasem i jedna samotna rozpoczęta budowa bez stropu w głuszy Naprzeciwko tej rozpoczętej budowy są działki nasza i Krzysiek_Wilkszyn. Dokładnie na zachód i południe od waszych truskawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 09.12.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No to już wiemy. Tak myśleliśmy, że to tam. Ale numer z tym, że jechaliśmy za Wami A co do Waszego słynnego Pana M. to uważajcie, bo słyszeliśmy, że to niezły "numer" Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 09.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No to już wiemy. Tak myśleliśmy, że to tam. Ale numer z tym, że jechaliśmy za Wami A co do Waszego słynnego Pana M. to uważajcie, bo słyszeliśmy, że to niezły "numer" Pozdrówka o panu M. krąży wiele opowieści, niestety w większości prawdziwych. Na naszą korzyść działa na szczęście to, że jeśli nam doprowadzi wodę i prąd to resztę działek sprzeda jeszcze drożej... nie da się ukryć, że na kasie mu zależy, więc myślę, że się postara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 10.12.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 A oto fotki naszego poletka....z nieba (krzyżyk) i z ziemi... http://foto.m.onet.pl/_m/07249691d500947debcdb4f648f09bc8,5,19,0.jpghttp://foto.onet.pl/dm5eh,zklsz9xs0scb,5ttyf?D=1http://foto.m.onet.pl/_m/9aaed0666ddd3060e92dade91a1a3cb7,5,19,0.jpghttp://foto.onet.pl/dm5eh,zklsz9xs0scb,5tu24?D=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 10.12.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Klodziki Fajna ta wasza działeczka. Czyżbyście już wybrali projekt? Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 10.12.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Hello, hello No prawie, prawie wybraliśmy projekt, choć budowa ruszy za spory czasu kawałek, niestety Ale już w styczniu ruszamy z szeroko rozumianą papierologią A jak daleko Wy jesteście? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 10.12.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 My w poniedziałek odbieramy pozwolenie na budowę i cały czas przeprowadzamy castingi na ekipę. Ciężka robota, a budowlańcy to bardzo szczególna nacja Powodzenia z papierami !! Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 10.12.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Cześć Zaborki,Mamy jedno pytanko do Was: ten projekt, który macie w dzienniku budowy realizujecie tak jak jest, czy odbicie lustrzane?Bo z tego co macie w dzienniku okna z salonu wychodzą na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 10.12.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Cześć Zaborki, Mamy jedno pytanko do Was: ten projekt, który macie w dzienniku budowy realizujecie tak jak jest, czy odbicie lustrzane? Bo z tego co macie w dzienniku okna z salonu wychodzą na północ Oczywiście lustrzane !! Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 10.12.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Oczywiście lustrzane !! Pozdrawiamy, Tak myśleliśmy coś nam chodziło po głowie, że na stronie archona nie da się robić odbić lustrzanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnata5 11.12.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam,A ja jestem na etapie więżby dachowej .Piękna jesien w tym roku.Budujemy się na końcu ulicy Pod Lasem - droga z płyt betonowych między brzozami.Jest nas tam czworo - wszyscy na róznych etapach budowy . pozdrawiam Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 11.12.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam, A ja jestem na etapie więżby dachowej .Piękna jesien w tym roku. Budujemy się na końcu ulicy Pod Lasem - droga z płyt betonowych między brzozami.Jest nas tam czworo - wszyscy na róznych etapach budowy . pozdrawiam Maciek. Witamy, witamy Ale wam fajnie, jesteście już parę etapów dalej od nas, może jakieś porady, namiary albo inne uwagi a budowa to tam przy konikach? Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts