Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa WILKSZYŃSKA - Wrocław!!!

Klodziki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 104
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oooo... jaki fajny wątek :)

Witamy sąsiadów tych dalszych i tych z za płotu 8) Oczywiście dołączamy do grupy Wilkszyńskiej.

Dzisiaj tam byliśmy z potencjalnym wykonawcą i widzieliśmy kogoś odwiedzającego działkę "na truskawkach" (zielone mondeo combi) czy to może Wy Klodziki?

Pozdrawiamy,

Hej, hej!!

Świetny strzał! Byliśmy rzeczywiscie, tyle , że w kombi to znajomi. Nasza była granatowa meganka. A Wy to pewnie w tej przemykającej corsie;) Pozdrówka

Heh ja też dziś byłem w Wilkszynie. Nie wiem czym jeżdżą Zaborki, ale ja tam na chwilę podjechałem czarną corsą. Byłem spotkać się z p. Ziobrowskim, który mieszka przy Wiśniowej i ma mi przygotować ofertę na budowę domu :) Może coś o nim wiecie więcej? Bo jak na razie słyszałem o nim dobre rzeczy dopiero z jednego źródła.

Pozdrawiam,

Krzysiek

Krzysiek_Wilkszyn

Nie rozmawialiśmy o tym z panem M. :) Ale jesteśmy bardzo ciekawi co Wam mówił o terminach.

Klodziki

Jechaliście za nami kawałek drogi z Wilkszyna:) A te nasze działki są tam gdzie puste pole pod lasem i jedna samotna rozpoczęta budowa bez stropu w głuszy :) Naprzeciwko tej rozpoczętej budowy są działki nasza i Krzysiek_Wilkszyn. Dokładnie na zachód i południe od waszych truskawek. 8)

No to już wiemy. Tak myśleliśmy, że to tam.

Ale numer z tym, że jechaliśmy za Wami :lol:

A co do Waszego słynnego Pana M. to uważajcie, bo słyszeliśmy, że to niezły "numer" :roll:

Pozdrówka

o panu M. krąży wiele opowieści, niestety w większości prawdziwych. Na naszą korzyść działa na szczęście to, że jeśli nam doprowadzi wodę i prąd to resztę działek sprzeda jeszcze drożej... nie da się ukryć, że na kasie mu zależy, więc myślę, że się postara

Witam,

A ja jestem na etapie więżby dachowej .Piękna jesien w tym roku.

Budujemy się na końcu ulicy Pod Lasem - droga z płyt betonowych między brzozami.Jest nas tam czworo - wszyscy na róznych etapach budowy .

pozdrawiam

Maciek.

Witamy, witamy 8)

Ale wam fajnie, jesteście już parę etapów dalej od nas, może jakieś porady, namiary albo inne uwagi :D

a budowa to tam przy konikach?

Pozdrawiamy,