trach2000 31.08.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam Szanownych Sąsiadów Ponieważ to mój pierwszy post przedstawię się w skrócie: Ja również należę do "nowych na górce". Przedwczoraj dostałem WZ, budować zamierzam się albo od jesieni albo (bardziej prawdopodobne) od wiosny... Działka pod lasem (184). Napiszcie proszę od kiedy Wy zamierzacie się budować, zawsze to raźniej "w grupie" no i te media... Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olciu6 31.08.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cześć,ja mam działkę w kierunku cmentarza, ściślej naprzeciwko plebani, mam zgodę na budowę i zamierzam zacząć budowę w październiku tak jestem umówiony z fachowcami od fundamentów a resztę w przyszłym roku.Jutro jestem umówiony z fachowcami od wody-zobaczymy za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zybol 08.09.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 wlasnie w poniedzialek kupuje dziale pod lasem z lewej strony jadac z Wroclawia!!!witam sasiadow-moze jakies uwagi co do tej miescowosci macie-nie wiecie moze jak dlugo bedzie trzeba czekac n agaz i kanalizacje,bo gmina juz jest tym objeta;)!!!szukam kogos kto mieszka pod lasem-na jakies wymiany niusow co do Wilkszyna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach2000 11.09.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ależ ruch w tym temacie Rozumiem, że większość osób nie ma czasu na wypowiedzi - bo się buduje... a reszta już się zbudowała i nie zagląda na forum do Zybol'a: określenie "działka z lewej strony pod lasem" jest mało precyzyjne - to dość rozległy obszar - pół Wilkszyna Jeśli chodzi o "Wiśniowe Wzgórze" (ul Wiśniowa, Pod lasem) - niezabudowane działki - to podobno gazownia na razie wypowiedziała się niepozytywnie (za mało wniosków). A kanalizacja... hmm... kiedyś będzie Napisz gdzie konkretnie konkretnie kupiłeś tę działkę... no i koniecznie "za ile" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zybol 12.09.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 niestety nie wiem jak to okreslic-caly teren sprzedawany jest przez jednego wlasciciela-powstaje osiedle w ksztacie podkowy-to tereny jadac od Wroclawia sa przed centrum Wilkszyna!!cena sadze ze dobra 204 zl za metr mnie wyszlo za ok 1034 m!!!dzis umowiony notariusz!!!pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 12.09.2007 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witamy nowych sąsiadów, fajnie, że nas coraz więcej. My mamy działke przy Wiśniowej, na początku postu są zdjęcia itd. Nasi bezpośredni sąsiedzi już się budują a my zamierzamy na wiosnę. Dobrze byłoby się zgrać, zawsze to lepiej w grupie i chyba taniej zamawiać materiały itd. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darus1719502532 04.10.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam Nie długo planuje też nabyć działkę w Wilkszynie. Czy jest ktoś może z okolic ulicy Skowronkowej? Jadąc od Wrocławia, w prawo przy kościele ? Pozdrawia, P.s. jest tutaj ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darus1719502532 03.12.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 gdzie wszyscy się podziali z Wilkszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 03.12.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No my jesteśmy A reszta hmm... chyba buduje dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDIG 11.12.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Cześć może ktoś ma do sprzedania działke w wilkszynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzych 12.12.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Pytaj u Pana Jacka Misztowta 601479719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alberciki 13.05.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam wszystkich, czy nasze forum już całkiem padło? My nie odzywaliśmy się, bo termin rozpoczęcia budowy odsuwał się ciągle z coraz to innych powodów. Ale teraz wz już mamy, projekt wybrany, mieszkanie we Wrocławiu na ostatniej prostej w kierunku sprzedaży i z wielką nadzieją planujemy latem inaugurację budowy. A co u Was, drodzy przyszli sąsiedzi? Działacie coś, zamierzacie? Odezwijcie się, razem raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 04.07.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Hej. No my zaczniemy chyba na wiosnę przyszłego roku,raczej w tym roku już chyba nie damy rady. Ale kibicujemy sąsiadom i troszkę zazdrościmy Wam życzymy powodzenia w budowie A jaki projekt wybraliście gotowy czy indywidualny, jak gotowy to pochwalcie się pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alberciki 07.08.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No niestety, pospieszyliśmy się - nic nie wyszło z planów szybkiej budowy, bo najpierw to my musimy sprzedać nasze mieszkanie willowe we Wrocławiu i z tych pieniędzy będzie budowa, a tu klient nam się wycofał i sprawa stanęła w miejscu, tak więc nawet z kupnem projektu wstrzymaliśmy się A pod uwagę bierzemy dwa, z tym że każdy wymaga sporo przeróbek - my musimy dość duży domek postawić, żeby zmieściło się w nim osobne mieszkanko dla mamy, której samej w mieście na starość nie zostawimy. Jeden projekt to Dwa Światy 2 z Domowych Klimatów, ten w środku jest ok, ale z zewnątrz trochę mniej nam się podoba i trzeba by go przerobić, a drugi to Dzierlatka III - z zewnątrz super,ale środek do przeróbek . Tak więc na razie utknęliśmy w martwym punkcie, ale jeżeli uda się przedać dom we Wrocku to ruszamy ostro z pracami,no bo gdzieś mieszkać trzeba będzie Na czas budowy i tak trzeba będzie coś wynająć i sporo zamieszania logistycznego w związku z tym też będzie, bo dziecko,przedszkole, wożenie itd. Póki co, kosimy trawę, a raczej chaszcze i badyle i sprzątamy hałdy gałęzi z wiatrołomów - zawsze to jakiś początek Pozdrawiamy serdecznie przyszłych sąsiadów i napiszcie jak wygląda sytuacja u Was? Może wyjdzie tak, że równocześnie zaczniemy... A forum nam coś zamiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 07.08.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam. A jakie mieszkanie willowe sprzedajecie??? Jeśli możesz napiasz na pirva [email protected]. My projekt mieliśmy już wybrany, ale ciągle zmieniamy też myśleliśmy o sprzedaży mieszkania ale doszliśmy do wniosku że lelpiej je wynająć, więc odpada nam to wynajmowanie mieszkanie na czas budowy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_007 15.02.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mam zamiar tez budować dom w Wilkszynie. Chętnie skorzystam z doświadczeń , dawno nikt sie nie wypowiadał więc pewnie już domy zbudowane i zamieszkane . Kilka osób się wypowiadało o Panu M. może coś więcej na temat uczciwości i rzetelności tego człowieka? Warto od niego kupić działkę? Mam również pytanie jak tam z gazem ? Pytanie do Zaborki i darekte. Czy jest szansa w tym roku że będzie? Pozdrawiam wszystkich z Wilkszyna Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 28.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mam zamiar tez budować dom w Wilkszynie. Chętnie skorzystam z doświadczeń , dawno nikt sie nie wypowiadał więc pewnie już domy zbudowane i zamieszkane . Kilka osób się wypowiadało o Panu M. może coś więcej na temat uczciwości i rzetelności tego człowieka? Warto od niego kupić działkę? Mam również pytanie jak tam z gazem ? Pytanie do Zaborki i darekte. Czy jest szansa w tym roku że będzie? Pozdrawiam wszystkich z Wilkszyna Robert Witaj To jeszcze ktoś tu zagląda? Co do gazu to marne szanse. Misztowt jak zwykle dużo gada, a mało ... A na naszych ulicach piękne błotko mamy, auto najlepiej myć 2 razy dziennie, a w razie zakopania uczynny sąsiad jest niezbędny Pozdrawiamy, zaborki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 08.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam,Mam do sprzedania sporo dachówek BRAAS CELTYCKA BRĄZOWA LUMINO, które zostały mi na budowie:560 sztuk dachówki podstawowej (14 'zgrzewek po 40 szt)25 sztuk dachówki szczytowej prawejDachówka w stanie idealnym (dachówki podstawowe są ciągle oryginalnie zafoliowane).Mogę sprzedać w bardzo dobrej cenie, więc jeśli ktoś robi dach z tej dachówki to może trochę kasy zaoszczędzić. Nie dysponuję żadnym transportem ani załadunkiem (ew. mogę za niewielkie pieniądze umówić jakiegoś widlaka, żeby palety włożył na pake).Najchętniej sprzedam całość za jednym razem. Dachówki można obejrzeć/kupić w Wilkszynie. Pozdrawiam,Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 20.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witamy Wilkszyn.Od jesieni budujemy ze znajomymi dwa domy na Słonecznej (widać je jadąc od Wrocławia po prawej stronie-przy drodze).Miło nam poznać naszych przyszłych sąsiadów. Widać, ze tworzy się silna nowa grupa Wilkszynian. Może powalczymy wspólnie o sprawy, które trzeba jak najszybciej załatwić. Mam na myśli kanalizację (podobno sa problemy nawet z projektem) i drogę-główna drogę w Wilkszynie. Jej stan -jak wszyscy widzimy-jest tragiczny. Daliśmy już jej zdjęcie do Wrocławianina-pisma trafiającego na biurka Urzędu Miasta i Urzędu Marszałkowskiego.. Może ktoś się tym zainteresuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 25.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ale tu u Was tłoczno...Czy w Wilkszynie wszyscy śpią snem zimowym... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts