duma 25.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kurczę jakim zimowym?Przecież już wiosna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.03.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja nie jestem z Wilkszyna ,ale wpadlam do Was zobaczyc jak nastroje po zimie .Wlasciwie to musze sprawdzic na mapie gdzie jestescie,bo nie znam zbyt dobrze wszystkich rejonow Wroclawia. Pozdrawiam wszystkich budujacych i myslacych o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilnouve 05.04.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 witam na forum po raz pierwszy starujemy z budową domku w Wilkszynie na górce pod Lasem (chyba to ulica św.Mikołaja czy jakoś tak) przy okazji pozdrawiam sąsiadów Krzyśka i Zaborki przy okazji podzielę się info o gazie : złożyliśmy stadnie wnioski o przyłączenie gazu , oczywiście gazownia odpowiedziała, że jest to ekomomicznie nieuzasadnione ciągnąć gaz dla kilku domostw, rozmawiałem o tym z Panem M. - twierdzi, że będzie sam ciągnął nitkę gazu do naszego osiedla, ciekawe tylko kiedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 22.11.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witamy wszystkich po dłuższej przerwie. Mamy PnB Na wiosnę ruszamy. Szukamy ekipy na sso. Dajcie namiary, plissss, też na zdjęcie humusu, kierownika budowy. Jakieś rady???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 25.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 hej Macie może namiary na jakiś traktor + pług/kultywator lub talerzówkę? proszę o info na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts